avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Knut Lofsberg VISMA ‎01-01-2020 18:53 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 414 Visninger

Skal du gjøre endringer på en klient etter at den er overført til nytt år, må du pakke ut systemets sikkerhetskopi til en egen katalog. Denne katalogen brukes som klientkatalog til du har utført endringene, lukket og lagret klienten.

 

Sikkerhetskopien for 2018 heter V18xxxxx.zip (xxxxx=klientnummer) og ligger i klientkatalogen din.

Sikkerhetskopien for 2017 heter V17xxxxx.zip (xxxxx=klientnummer) og ligger i klientkatalogen din.

Sikkerhetskopien for 2016 heter V16xxxxx.zip (xxxxx=klientnummer) og ligger i klientkatalogen din.

 

Vær oppmerksom på at endringene du utfører også kan få betydning for senere år slik at disse også må endres, avhengig av hvor langt tilbake man går og hva slags endringer som utføres.

 

Klienten kan så flyttes tilbake til den ordinære klientkatalogen med sikkerhetskopifunksjonen som du finner på menyen Tilleggsfunksjoner.

 

Benyttes klienten i Finale Avstemmings også, er det best om du kontakter oss for hjelp;

tlf 4000 2215. ( det er da viktig at du tar vare på *.AVS filen, som inneholder opplysniger om foretatte avstemminger) 

 

PS: Har du overført til nytt år ved en feil.

Da kan du pakke ut sikkerhetskopien til eksisterende klientkatalog, overskriv alle filer, og husk at AVS filen må kopieres ut før du overskriver filene i klientkatalogen din, og den må legges tilbake etter at du har lagt tilbake sikkerhetskopien.