Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎23-05-2019 13:24
Hvordan avslutte AutoInvoice og avregistrere i ELMA?   Dersom dere som bedrift   har gått over til et regnskapskontor som   ikke   benytter seg av Visma, så må man avslutte AutoInvoice og avregistrere seg i Elma.   Dette kan gjøres med noen få enkle steg. (Hvis dere som bedrift trenger hjelp med dette, kan byrået deres eller vi på kundesenteret gjøre det for dere.  Byrået/vi trenger da et skriftlig samtykke pr epost fra dere).   Det er bare å logge seg inn i AutoInvoice-portalen og gå til Innstillinger. Deretter klikk på "Motta fakturaer" i menyen til venstre. Her trykker du på [Oppdater] og avregistrerer deg fra ELMA. Deretter fjerner du krysset for "Motta fakturaer" og trykker Lagre.  Deaktiver eventuelt skanningskonto (Innstillinger, Skanningskonto).   Da er firmaet meldt ut av ELMA og man slutter å motta fakturaer elektronisk via AutoInvoice. Man er da fri til melde seg inn igjen i ELMA via et annet aksesspunkt.   Hvis dere som bedrift,   skal skifte til et annet byrå/regnskapskontor   som bruker våre løsninger for EHF faktura:  Det vi trenger for å få flyttet AutoInvoice til det nye byrået er: Bekreftelse fra klienten om at det nye byrået skal få administrator tilgang. Det holder med en mail. Navn og e-post på regnskapsføreren som skal være administrator. Send så en e-post til kundesenteret@visma.com.   For dere som er regnskapsbyrå, les her: Hva bør regnskapsbyrået gjøre med AutoInvoice når en kunde slutter?   Har du som regnskapsbyrå eller du som bedrift spørsmål eller behøver hjelp med denne prosedyren, kontakt   kundesenteret@visma.com.   Hilsen oss i Visma Software
Vis hele artikkelen
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
I Visma Global har vi integret siden til Visma.net Autoinvoice.    Ved å klikke på Forespørsel - Autoinvoice, så ser du et integret bilde fra Visma.net Atuoinvoice.      Her kan du blant annet sjekke om fakturaen er sendt eller om den har feilet.  
Vis hele artikkelen
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
I Visma Global kan du på kundekortet legge inn B2C i EDI profilen. Ved å legge B2C i EDI profilen, sjekkes det både for om sending kan gå på eFaktura og Vipps før det evntuelt går til epost / post.    Kundekortet - Visma Global Ønsker du å vite mer om sendeprosessen, klikk her. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎29-03-2019 08:46
Ved sending av eletronisk faktura fra Visma Global gjennom Visma Autoinvoice må org nummer til kunde ligge på kundekortet i Visma Global på orgnummer plassen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎29-03-2019 08:43
Om du har noe du lurer på rundt sendingen av en elektronisk faktura og hva som har skjedd underveis i behandlingen av denne, kan du bruke hendelsesloggen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎29-03-2019 08:15
Her har du oversikt over hva du trenger for å kunne sende og motta fakturaer elektronisk.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎28-03-2019 10:52
Din faktura nummer 123456 har blitt lest eller lastet ned av kunde 'Kunde 123456'
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 13:53
Dersom du får feilmelding i aktiv EDI sentral ved sending til Autoinvoice:   "Validering av summer feilet (nåværende avvik: 0.01)!" Da må du på Firmainnstillinger-Logistikk under EDI. Her kan du sette maks avvik. Vi anbefaler at denne settes til 1.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 13:41
Dersom du får feilmelding om nettverksfeil ved sending av EDI til Visma Autoinvoice, må du sjekke EDI-leverandør. Gå til kundekortet, EDI profil, dobbeltklikk på EDI-leverandør. Her må du legge inn Visma Autoinvoice.    
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 13:36
Spørsmål E r det mulig å få med tekslinjer fra ordre i Visma Global til en faktura som sendes til Visma.net Autoinvoice på EHF - format? Eventuelt hvordan gjøres dette? Svar   Legg inn tekst i artikkelnavn feltet, så skal det vises i XML fil og i EHF faktura
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 13:22
EHF output failed for PEPPOL: [NOGOV-T14-R004]-PartyLegalEntity for AccountingCustomerParty MUST be provided according to EHF.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 12:58
Ved elektronisk forsendelse av kreditnota fra Visma Global til Visma Autoinvoice må det være satt på motbilagsnummer på kreditnota.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 11:45
Noen ganger vil man også ha en faktura skrevet ut på papir, selv om man sender elektronisk via Visma Autoinvoice.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 10:58
Når man mottar en faktura fra Visma Autoinvoice på de tjenestene man har benyttet blir denne sendt til lisenstaker. Ligger det flere firmaer kan man logge seg på Visma.net med adm bruker og se nærmere på transene.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 10:51
Det er viktig å bruke systemvaluta i Visma Global, ikke egenproduserte.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 10:03
Hvis du i dag bruker avtalegiro / autogiro og efaktura fra Visma Global til dine kunder via NETS kan du ikke begynne å bruke B2C via Visma Autoinvoice.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎27-03-2019 09:28
Vedlegg til elektronisk faktura krever litt forarbeid og oppsett.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎26-03-2019 14:15
Når ditt firma er registrert i Visma Autoinvoice kan du selv registrere deg i Elma / Difi på følgende måte.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎26-03-2019 13:55
Scanningstjenesten i Autoinvoice er en tjeneste som skanner og tolker alle fakturaene for deg. Papirfakturaene sendes til en fast adresse og blir scannet, OCR-tolket og validert Pdf-fakturaene sendes til en fast e-postadresse, hvor de blir OCR-tolket og validert Fordelen med dette er at du ikke lengre trenger å forhold deg til papirfakturaer. La Autoinvoice motta disse og legge de inn elektronisk for deg!   Du kan lese mer om muligheten her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA ‎26-03-2019 13:49
Grunnet problemene med Visma.net AutoInvoice i tidsrommet mellom onsdag 11.11.2015 (ettermiddag) og fredag 13.11.2015 (formiddag) kan det hende at fakturaer ikke har blitt overført fra Visma Global til Visma.net AutoInvoice, men ligger i aktiv EDI-sentral under avvist.
Vis hele artikkelen
Relevante linker
Prøv Visma Sign