Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Renate Martensson
  • 2 Svar
  • 0 Liker
  • 317 Visninger

Script er kjørt 12. desember, alle reiser som er godkjent før 4. desember, som ikke allerede har fått status som utbetalt, vil komme inn riktig i Visma Lønn.

 

Hvis du får feilmelding om at lønnsart ikke er satt opp på bilagstypen - Innland / Utland -  6-12 timer, eller Innland / Utland - Over 12 timer er dette pga en rettelse i versjon 4.0 av Expense. Den versjonen ble lagt ut 4. desember. 

 

I tidligere versjoner av Expense ble påfølgende døgn 6-12 timer og over 12 timer overført til lønnsarten som sto på diett typen Innland - 6-12 timer / Utland - 6-12 timer, Innland -  over 12 timer / Utland - Over 12 timer. Dette var feil i forhold til innrapporteringen til Altinn, alle døgn skulle på samme a-meldingsnummer, f.eks 7200 - Reise kost med overnatting på hotell.

 

I Visma Lønn vil man da oppleve å få feilmelding på reiseregninger som er registrert før denne versjonen, om at "Lønnsart er ikke satt opp på bilagstypen". 

Det vil si at du kan oppleve å få feilmelding på reiser som er godkjent før 4. desember. 

Alle reiser som blir godkjent etter 4. desember blir håndtert riktig. 

 

Disse linjene må da føres manuelt i lønnsregistreringen på samme lønnsart som er satt opp på den diettypen reisen er på, f.eks 110 - Diettgodtgjørelse m/overn. hotell.

 

For reiser som kun er 6 - 12 timer eller over 12 timer, vil man ikke få feilmelding, og disse transaksjonene skal komme på lønnsarten som er satt på diettypen Innland 6 - 12 timer / Utland 6 - 12 timer, Innland  - Over 12 timer / Utland - Over 12 timer.

Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Hei. Et par spørsmål:

1) Må det korrigeres mtp a-meldingsnummer og dermed sendes inn ny a-melding på de periodene det gjelder? Hos oss er det feil på sept,-nov.

2) Dere skriver at utvikling legger ut rettelser i løpet av 10. eller 11. desember. Hvor kan jeg finne dette?

CONTRIBUTOR **

Kan noen fra Visma svare på spørsmålet som gjelder feil i a-meldingsnummer og om det må sendes inn korrigeringer?