avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Morten A Karlsen VISMA ‎23-05-2018 12:16 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 2259 Visninger

Du har mulighet til å hente opp flere kolonner i Visma Lønn.

Stå i skjermbildet der du ønsker å hente inn flere kolonner, f.eks i en lønnskjøring eller i fanen "Ansattlister". Pass på at markøren står i selve tabellen, det er det samme hvilken celle du velger. Høyreklikk med museknappen, du vil få opp en dialogboks, her skal du velge "Tabelloppsett". 

Deretter får du opp en ny dialogboks i skjermbildet. Søk på venstre side etter tabellen du vil ha inn i skjermbildet du jobber med. Husk at du kan både søke under fanen som heter "Tilgjengelige kolonner" og fanen "Alle felt".

Når du finner aktuell kolonne, merker du ordet med venstremuseknapp slik at den blir blå, hold og dra ordet over til høyre side ("Aktive kolonner"). Pass på å ikke slippe musepekeren før et lite ikon med et ark og plusstegn kommer tilsyne. Trykk deretter "Aktiviser" nede til høyre i skjermbildet. 
Du kan også merke ordet du skal aktivisere, og deretter trykke på knappen som peker mot høyre og til slutt aktivisere tabelloppsettet.

tabelloppsett.PNG

 

For å skjule en kolonne, gjør du motsatt. Dra kolonnen fra høyre til venstre så "Aktiviser".  Hvis du ønsker standardoppsett, trykk på "Reset" og så "Aktiviser". 

 

Du kan ha flere tabelloppsett, for å lagre disse velg "Lagre tabelloppsett". For å hente frem et lagret tabelloppsett, velg "Aktiviser tabelloppsett".  Et tabelloppsett gjelder kun for deg og dette firmaet.

 

Hvis det er flere som bruker Visma Lønn og et tabelloppsett skal være standard for alle brukere, så velger du "Lagre som standard". Da vil alle brukere ha det tilpassede oppsettet som standard. 

Bidragsytere