avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Utbetale deler av lønn til en annen bankkonto

09-04-2013 17:19 (Sist oppdatert 27-07-2020)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 2383 Visninger

Hvordan få utbetalt deler av lønnen (for eksempel reiseregninger) til de ansatte til en annen bankkonto.

Hvis ditt firma bruker Expense, er en bedre løsning å integrere med kredittkort.

Hent frem lønnsarten du har for "Faste betalingsoppdrag", standard er lønnsart 370. Kopier lønnsarten, til ny lønnsart. Da overstyrer du nummeret systemet foreslår, og gir den nye lønnsarten et passende navn. Deretter må du legge inn akkumulator 911 i feltet "Beh.regel akkum.". 

Betaling til annnen konto.PNG

Bestem deg for hvilke lønnsarter som skal gå mot utbetaling til egen konto, legg inn reiseregningsakkumulatoren på disse lønnsartene i feltet som heter "Lønnsartakkumulator", f.eks. lønnsart 110 .

Nå må vi legge inn den nyopprettede lønnsarten som en fast transaksjon på den ansatte.

Hent opp den ansatte, gå på fane 4 "Faste transaksjoner".
Legg inn fast tr.type "8 - Fast oppdrag". Pass på å legge inn i sats-feltet. Bruk enterknappen til markøren stopper feltet "Bankkontonummer" nede til høyre i skjermbildet. Legg inn ønsket bankkontonummer, og bruk enterknappen til du kommer ned i neste linje, da har du fått lagret  endringen .

Overfør faste transaksjonen slik du pleier. Har du registrert lønnstransaksjoner med lønnsarter som har den nye reiseregningsakkumulatoren, vil disse transaksjonene bli ompostert i lønnskjøringen når du kjører lønnsberegning.

Hvis du ikke har ført noe i lønnsregistreringsbildet som har reiseregningsakkumulator, vil lønnsarten for betaling til egen konto bli slettet.

Merk! Dersom det er ansatte som ikke skal ha utbetaling til en annen konto, har det ingen betydning om det ligger reiseregningsakkumulator på lønnsartene. Så lenge den ansatte ikke har lønnsarten for utbetaling til egen konto liggende som fast transaksjon, vil det heller ikke påvirke lønnsutbetalingen. 
Ønsker man å avslutte en aktiv linje med utbetaling til egen konto, sett en dato i kolonnen "Til dato".

Relaterte brukertips

Sparing, deler av lønn til annen konto

Selvbetjening
Aktuelt brukertips