Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Gunnar Glendrange VISMA ‎18-10-2019 14:18 )
Nils Petter Andersen - Visma
  • 0 Svar
  • 1 Liker
  • 1681 Visninger

Med Visma.net AutoPay så kan du betale lønn til utenlandsk bankkonto direkte fra Visma Lønn.

Dette kan du lese mer om her.

 

 

Dersom dere ikke benytter Visma.net AutoPay så kan dere følge dette brukertipset:

 

Dersom de ansatte skal ha lønnen sin utbetalt til utenlandsk bankkonto er det noen ting vi må ta hensyn til i Visma Lønn.

Dette tipset forutsetter at Visma Lønn er integrert med Visma Business eller Visma Global.

Det første du må sjekke er om du har lønnsart for "Utbetaling til utenlandsk bankkonto". Den ligger som standard nr. 390 i Visma Lønn. Hvis du ikke har den oppretter du den som vist på bildet. 

Deretter må du sjekke under "Grunndata / Firmaopplysninger / Lønnsår / Lønnsarter" at det ligger 390 i feltet for "Utbetaling via reskontro i øk.sys".

På den ansatt må vi passe på at det ligger riktig verdi i "Utbetalingsmåte", her skal det stå "Via reskontro i øk.system" Det må også ligge en leverandørreskontro under fanen "Personalopplysninger". Denne leverandørskontoen er nummeret du fikk når du opprettet den ansatte som leverandør i regnskap. Det er på denne "leverandøren" du har lagt inn IBAN og BIC opplysninger slik at lønnen blir overført.

Når vi kjører lønnsberegning vil denne lønnsarten komme automatisk på de ansatte som tilfredstiller kravene. Og de beløpene kommer på en egen side på banklisten.

Blir så overført til reskontroen når du lager bunten. Så lager du betalingsforslag i regnskap, hvor lønnen til disse ansatte fremkommer og du kan overføre.

 

Relaterte artikler

Utbetaling til utenlandsk bankkonto, manuell

Utenlandsk ansatt, A-melding