avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Brukertips i Visma Lønn

Sorter etter:
Sist oppdatert av Sandra Iselin Olsen VISMA ‎16-01-2020 10:22
Viktig informasjon - IKKE regenerere akkumulator/lønnsslipp/regnskapbilag på versjon 14.10 for lønnsår 2019!
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sandra Iselin Olsen VISMA ‎18-12-2019 14:45
Altinn endrer portalen for innsendinger som gjør at alle må legge inn vedlagt fil for at innsending av skattekort, A-melding og innhenting av meldinger i Altinn meldingsboks skal fungere.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sandra Iselin Olsen VISMA ‎25-09-2019 08:14
Årsaken til avvisningen er en manglende kode på skattetrekkbetalingen. Det er rettet i Visma Lønn versjon 14.00.    Vi har fått rapportert disse bankene hvor problemet gjelder: Handelsbanken og Sparebank1-gruppen.   Hvis du fortsatt får avvist betaling av forskuddstrekk i versjon 14, og alt er satt opp korrekt i forhold til Autopay, og du har Sparebank 1 - ta kontakt med banken og spør om tjenester for ISO20022 er huket av i deres nettbank bedriftsavtale.   Når du har fått bekreftet at avtalen er riktig i banken må du nullstille betalingsforslaget og generere betalingsforslaget på nytt.   Nullstille betalingsforslag gjøres i skjermbilde under "Administratorfunksjoner / Vedlikehold av data" som heter "Nullstille betalingsforslag sendt til AutoPay". Her får du opp en liste med alle betalingsforslag som har status = sendt. Du velger det betalingsforslaget du vil nullstille ved å markere linje og trykke på knappen "Nullstill betalingsforslag". Visma Lønn sjekker deretter om betalingsforslag er sendt til AutoPay (det er kun betalingsforslag til Visma.net Autopay du kan nullstille). Når du har valgt nullstill betalingsforslag får du spørsmål om du ønsker å nullstille beløp, når du svarer "Ja" til å nullstille, blir beløpsfeltene nullstilt. Deretter må du generere betalingsforslaget på nytt.       Relatert artikkel:  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Sandra Iselin Olsen VISMA ‎25-09-2019 08:14
Vi har dessverre avdekket at betalinger sendt til Autopay feiler for flere betalingstyper hvis betalingen blir kansellert og sendt på nytt. Dette gjelder betaling av skatt og arbeidsgiveravgift og til fordringshavere.  Dette er rettet i en patch 14.00.1 som ligger under "Nedlastinger".   Videre feiler også betaling til utland, dette vil bli rettet av Autopay i slutten av september.   Omgåelse for deg som kunde er å betale manuelt via din nettbank. 
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Bli med på årets julekalender