Mine områder
Hjelp

Hjelpefunksjoner i Visma Periode & År

24-11-2021 18:45
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 301 Visninger

Periode og År har mange flotte løsninger for at du som kunde skal få den beste hjelpen. Direkte inne i programmet har vi tre hjelpefunksjoner: 

 

EdwinMyrvoldSijtsma_3-1637775415695.png

Hvis du trykker på spørsmålstegnet - får du hjelp til det du lurer på  om Periode & År. Denne hjelpen er plasseringsstyrt, så du får opp relevant informasjon direkte fra siden du er inne på. Får du ikke treff på det du ser etter kan du bruke søkefeltet for å finne frem den informasjon du leter etter.

 

EdwinMyrvoldSijtsma_4-1637775415694.png

Når du trykker på hatten -  får du tilgang til kunnskapsbanken. Her ser du en oversikt over interaktive guider som viser deg hvordan du utfører forskjellige ting i systemet. Her kan du i tillegg se en del smarte tips og få hjelp til å ta deg til forskjellige steder i programmet. Du kan bruke søkefeltet og se om det er en guide som passer til det du trenger hjelp til.

 

EdwinMyrvoldSijtsma_5-1637775415693.png

Når du trykker på snakkeboblen - får du kontakt med produktekspertene på Chat. Her er det bare å stille enkle spørsmål og du får hjelp innen kort tid. 

 

I tillegg til disse funksjonene inne i programmet er vi også tilgjengelig på mail, adressen er support.py@visma.com. Hit sender du en mail hvis det er litt mer komplekse saker du ønsker vi skal hjelpe deg med. 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"