avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

DI-PaperLess: Utkopiering til CD/USB

15-03-2016 17:30
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 787 Visninger
Veldig mange benytter seg av muligheten for å kunne lage en backup av klienten sin i DI-PaperLess, enten for å ha som backup, gi til kunden eller revisor for selskapet. Og da spesielt i årsoppgjørstiden.

Når man skal utkopiere til CD/USB via DI-PaperLess programmet så kan man velge å kjøre bestemte perioder i året eller til og med flere år. Den tar også med seg bildefilene, så datamengden kan bli stor på de største kundene.

1. Fil > Utkopiering til CD/USB-minnebrikke

2. Jobber man i et nettverk så er det kun nettverksdisker man kan velge for utkopiering. Mange velger å lage seg en undermappe under PLDCenter mappa.

3. Etter man har utkopiert dette til den valgte mappa, må man kopiere innholdet av dette til en lokal disk slik at man får laget en cd/dvd på dette. Eller man kan kopiere det direkte til en usb-minnepinne.

4. Det man må merke seg er at dersom man brenner denne til en CD-R plate så vil ikke denne starte opp fra selve plata, uten å gjøre selve brennejobben på en bestemt måte, markert gult.

Valg under selve brenne-prosessen

 

Dersom man ikke har denne muligheten, så kopieres bare hele innholdet fra cd plata man har fått over på lokal pc - dette øker også hastigheten på søk betraktelig.

Noen kunder kjører også via ASP løsninger, så det kan også være et tips å høre med dem om man kan gjøre hele innholdet tilgjengelig for en revisor f eks via en ftp link.

De som har brukerrettigeheten Klientadminitrator eller Administrator kan foreta denne operasjonen med utkopiering CD/USB.