avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Distribusjon via e-post

05-02-2015 17:45 (Sist oppdatert 19-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 534 Visninger

Elektronisk distribusjon av dokumenter betyr at dokumentene genereres elektronisk i stedet for på papir og sendes til den enkelte mottaker via e-post.

Du kan sende dokumenter både til ansatte, kunder og leverandører. Det er en forutsetning at du benytter DI-Blankettgenerator på de dokumentene som skal sendes på e-post.

Du har anledning til å sende tilbud, ordrebekreftelser, pakksedler, faktura, rentenota og purringer til dine kunder. Les også om ulike typer for elektronisk faktureringi egen veiledning. 

Før du starter, må du legge inn informasjon om deg som e-postavsender og legge inn e-postadressene på aktuelle kunder, leverandører og ansatte. Du må også velge hvilken standard sendemåte du ønsker for de forskjellige dokumentene. Til slutt må du velgespesielle blankettyper som passer for e-post distribusjon.

Mottaker vil motta dokumentene i pdf-format, og for å kunne lese dokumentene er det nødvendig å ha Adobe Reader installert. Dette følger med på de fleste PC'er i dag eller kan også lastes ned kostnadsfritt fra adobe.com.

Les veiledningen om oppsett og rutiner for å sende dokumenter via e-post!

Bidragsytere