avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Eksportere ansatte fra Visma Lønn inn i DI-PaperLess

09-07-2015 16:46 (Sist oppdatert 18-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 460 Visninger

Det finnes ikke noe direkte integrasjon fra Visma Lønn til DI-PaperLess, men det er mulig å gå via DI-Office (Visma DI) fra og med v 8.1

1. FØR dere starter, kontroller hva som allerede ligger i DI-PaperLess. Det er en fare for at ansatte kan bli blandet sammen.

Dersom det blir "kollisjon" med ansatte som allerede ligger inne i DI-PaperLess, vil navnet på den ansatte bli skrevet over. Dokumentene som allerede ligger i mappen vil bli liggende igjen. Av den grunn kan det bli miks mellom ny og gammel ansatt.  Kontroller derfor nøye FØR dere overfører til DI-PaperLess.

NB!! Har det tidligere vært benyttet DI-Lønn på klienten i Visma DI, har de ansatte automatisk blitt importert inn i DI-PaperLess.

2. Kontroller deretter medarbeidere i DI-Office (Visma DI)

Dersom de ansatte finnes som medarbeider i DI-Office fra før, kontroller at ansatt nr og ansatt navn stemmer overens med det som ligger i Visma Lønn. Dersom det er avvik, kan du endre ansatt nummer i DI-Office før du overfører fra Visma Lønn. Dersom du ikke endrer ansatt nummeret i DI-Office, vil overføringen fra Visma Lønn legge inn den ansatte en gang til DI-Office. Ved overføring til DI-PaperLess vil i tilfelle begge ansatte komme inn.

3. Det finnes hjelperutiner som gjør det mulig å flytte de ansatte til et nytt nummer før dere starter overføringen.

Endre ansatte i Visma Lønn

Endre ansatte i DI-PaperLess

 

Overføre ansatte fra Visma Lønn til DI-Office (Visma DI)

Gå inn under Rutiner | Registrering | Import Visma DI

 

Kryss av for Ansatte.

Forutsetningen for at eksporten til DI-Office i Visma DI blir utført, er at det er satt opp riktig under <Økonomisystem>

 

Velg "Visma DI" under Økonomisystem. I tillegg må det nederst settes opp henvisning til hvilken klient opplysningene skal integreres mot.

Det må også settes inn et "Brukernavn" og "Passord" på en bruker i Visma DI som har tilgang til den aktuelle klienten.

 

Eksporten startes ved å trykke på knappen <Oppdater økonomisystem>

Det vil komme fram en "logg" over hvor mange som er blitt overført. Dersom det er endringer fra forrige gang det ble overført ansatte, vil loggen også fortelle hva som er endret på eksisterende Ansatte

 

  

Kontroller de ansatte som er blitt overført til DI-Office (Visma DI)

Medarbeiderne er nå kommet inn i Visma DI. Åpne klienten i Visma DI. Nederst til venstre velges DI-Office. Under Forbindelser | Medarbeidere | Alle, finner du nå de importerte ansatte fra Visma Lønn

 

                  

Importere de ansatte fra DI-Office (Visma DI) og inn i DI-PaperLess

Før du i det hele tatt begynner på denne rutinen, må du ha kontrollert hvilke ansatte som allerede ligger i DI-PaperLess OG hvilke medarbeidere som ligger i DI-Office (Visma DI), og være sikker på at det ikke blir noe krasj hvis du starter importen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå inn under Fil | Oppdatere faste opplysninger (Shift+Ctrl+S). Kryss av for Ansatte" og velg <OK>

Bidragsytere