avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
av Tonje VISMA
 Ønsker du en oversikt over dager der den som fører timer har markert dagen som fullført kan du bruke følgende rapport:    Timer & utgifter/ Godkjenning av arbeidstimer (liste)/ filter Dag fullført ja/nei  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Tonje VISMA ‎17-06-2018 20:11
  Lagre e-postkommunikasjon til Visma Severa enkelt og effektivt ved hjelp av e-postintegrasjon. E-postmeldinger lagres i Severa som aktiviteter og de kobles automatisk til kunde- og prosjektkort. E-post blir videresendt til Visma Severa ved hjelp av en bcc-e-postadresse. Visma Severa vil plukke e-postene som sendes til adressen "yourprefix@severamail.com" som er opprettet av deg når e-integrasjon tas i bruk.   E-postintegrasjon er tilgjengelig for alle.   HVORDAN VIRKER DET?   E-postmeldinger opprettes som aktiviteter i Visma Severa under en bestemt aktivitetstype. Denne typen er valgt i innstillingene når du aktiverer integrasjonen.   Hver e-post vil bli opprettet som egen aktivitet.   Integrasjon leser e-post mottakere fra TO, CC og BCC felt og fra e-post overskriftene.   E-post må sendes av Severa-bruker eller ha minst én mottaker som er en Severa-bruker. Severa bruker er gjenkjent fra e-postadressen. Av sikkerhetsmessige årsaker er e-post uten Severa-bruker ikke tillatt i.   Når e-post sendes av Severa-bruker, blir denne brukeren aktivitetseier. Hvis e-post sendes av noen andre, og det er flere mottakere som også er Severa-brukere, blir en av brukerne valgt som aktivitetseier, og andre blir lagt til som deltakere i aktiviteten.   Når en mottaker også er en kontaktperson i Visma Severas kundekort, blir kontaktperson lagt til som deltaker og aktivitet det er knyttet til kunden. Hvis det er kontakter fra flere kunder, er aktivitet ikke knyttet til noen kunde, og alle kontakter blir lagt til som eksterne deltakere. Også, hvis e-post har mottakere som ikke er Severa-brukere eller kundekontakter, blir de lagt til som eksterne deltakere i aktiviteten.   Aktiviteter kan også knyttes til salgsprosjekt eller prosjekter ved å legge til prosjektnummeret foran e-postadressen. For eksempel, hvis prosjektnummer er 1001 og e-postadressen som er opprettet for integrasjonen, er mycompany@severamail.com, sender e-post til 1001.mycompany@severamail.com Vedlegg fra e-posten blir lagt til salgsfanen og samarbeidsfanen som filer.   Hvordan aktivere Integrasjon er tilgjengelig for alle, og det kan tas i bruk fra innstillinger.   Det er bare noen få innstillinger å definere under innstillinger/e-post integrasjon   Standard aktivitetstype Status Epostadresse Etter at du har lagret innstillingene, er e-postintegrasjon klar til bruk.   VIKTIG Å VITE Hvis du også bruker Google eller Exchange-kalendersynkronisering, anbefaler vi at standardaktivitetstypen som brukes til integrasjon av e-post, ikke blir synkronisert. Når du har konfigurert e-postintegrasjon, går du inn i kalendersynkroniseringsinnstillingene i Severa og angir at e-integrasjonsaktiviteter ikke synkroniseres.  
Vis hele artikkelen
av Celine Brunstad VISMA
 Her kan du lese om Visma Scanner mobil app og hvordan den fungerer. Se vedlegg: 
Vis hele artikkelen
av Celine Brunstad VISMA
 Her kan du lese om hvordan du setter opp til reiserefusjon i Severa. Se vedlegg:
Vis hele artikkelen
av Celine Brunstad VISMA
 Her kan du lese om hva du må gjøre i Severa når en ansatt slutter i bedriften. Se vedlegg:
Vis hele artikkelen
av Celine Brunstad VISMA
 Her kan du lese om hvordan man oppretter fakturamaler Se vedlegg:
Vis hele artikkelen
av Celine Brunstad VISMA
Her kan du lese hvordan du setter opp for varsling på e-post Se vedlegg
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Kjersti Langseth VISMA ‎23-05-2018 14:02
Her kan du lese mer om å fakturere gjentakende. Se vedlegg
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Kjersti Langseth VISMA ‎23-04-2018 13:15
Her kan du lese mer om kreditering av faktura. Se vedlegg.
Vis hele artikkelen
av Kjersti Langseth VISMA
Bruker du nøkkelord i Visma Severa?  Her er en innføring i hvordan det kan brukes. Se vedlegg
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Kjersti Langseth VISMA ‎03-04-2018 13:30
Her kan du lese mer om Severa mobil app, se vedlegg. Last ned og ta i bruk app`en.
Vis hele artikkelen
av Tonje VISMA
I dette brukertipset får du oversikt over hvordan du kan godkjenne og flytte arbeidstimer i nye Severa. 
Vis hele artikkelen
av Tonje VISMA
I enkelte tilfeller ønsker man at medarbeidere skal registrere avspaseringstiden sin. I dette brukertipset ser du hvordan du kan gjøre dette. 
Vis hele artikkelen
av Tonje VISMA
 Hei, Overgangen til Visma Connect pålogging er generelt gått veldig fint. For enkelte brukere som har benyttet forskjellig brukernavn i Visma.net og Visma Severa har det skapt noen problemer.  Dersom du ikke endret til samme e-postadresse FØR 10.Desember, er det ikke mulig å endre e-postadresse nå når din bruker allerede er i Connect.    E-postadressen er ID i Visma Connect, det er nesten det samme som at man har ulike personnummer. Man vil bli behandlet som to ulike personer.  Dessverre er det per idag ikke mulig å smelte sammen de to brukerne eller å endre e-postadresse til den samme som finnes i Connect/Visma.net.    Du må derfor enn så lenge ha ulike adresser i Severa og Visma.net.    En annen utfordring vedrørende dette er at den brukeren du var inne på sist blir husket i nettleseren din. Dersom du da skal logge inn i Visma.net og deretter skal logge inn i Severa vil brukernavnet du sist var inne på bli husket, og du vil oppleve at du ikke får tilgang til enten Visma.net eller Severa. Her vil vi legge en bedre melding slik at du forstår at du da må logge ut av visma.net og deretter logge inn i Visma Severa.  Et alternativ er å benytte ulike nettlesere i Severa eller Visma.net.    Dersom du ønsker å benytte samme bruker som du allerede har i Visma.net er eneste alternativ å deaktivere bruker i Severa for deretter å opprette en ny bruker med samme brukernavn, innstillinger etc. Dersom du skal gjøre dette må du snakke med administrator i ditt firma. Ulempen med dette er at du vil miste all historikk på din bruker.     
Vis hele artikkelen
av Tonje VISMA
  Her er noen av de vanligste årsakene:    - Bruker benytter feil e-postadresse.  Admin i firmaet kan da sjekke hva riktig e-postadresse er   -Bruker husker ikke sitt gamle passord.  Admin i firma kan re-sette passord fra brukerstyring Kundeservice hos Visma kan hjelpe til å få generert et nytt passord. De kan nåes her på chat.   Dersom det er behov for å endre e-postadresse.   Endre en e-postadresse dersom bruker er i Connect Fra Severas personlige detaljer kan enten en bruker selv eller adminbruker be om e-postadressendring (det er en knapp nederst på siden). Bruker vil bli bedt om å skrive inn passordet og ny e-postadresse. Inntil e-postadresseskiftingsprosessen har gått gjennom, er brukerens e-postadresse fortsatt den gamle, og i mellomtiden kan brukeren fortsatt få tilgang til alle tjenester med den gamle e-postadressen. Dersom brukeren ikke er aktiv i Connect ennå E-postadressen endres umiddelbart Dersom brukeren allerede er aktiv i Connect Informasjons-e-post sendes til den gamle e-postadressen som gir beskjed om at en slik forespørsel er gjort. E-post sendes til den nye e-postadressen med en lenke for å godkjenne forespørselen. Koblingen er gyldig i 15 minutter. Når brukeren klikker koblingen for å godkjenne forespørselen, må han / hun angi sitt Connect-passord E-postadressen er endret.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Kjersti Langseth VISMA ‎20-11-2017 10:49
    Det kommer til å bli endring angående synkronisering etter neste Severa produktutgivelse som er estimert til 26.11.2017. Endring er de siste aktivitetene hvor sluttdato og sluttid som er før dagens dato ikke lenger synkroniseres i kalender integrasjonen. Endring virker allerede i nytt brukergrensesnitt og etter utgivelse i gamle S3 brukergrensesnitt. Hvis det kommer til å bli endring i utgivelsesdato, vil Hanna informere det. Når det gjelder endringen, er det oppdatert følgende instruksjoner; https://support.severa.com/hc/en-us/articles/215087283#how_does_it_work
Vis hele artikkelen
av Kjersti Langseth VISMA
Nå er godkjenning av arbeidstimer på plass i Visma Severa sitt nye grensesnitt. Les mer om dette og hvordan du utfører dette her.
Vis hele artikkelen
av Kjersti Langseth VISMA
 Her kan du lese om resultat indikatorer i Visma severa som er viktig for prosjektstyringen.  
Vis hele artikkelen
av Kjersti Langseth VISMA
 Her kan du lese om forskjellen på prosjektoppgaver, aktiviteter og to-do`s
Vis hele artikkelen
av Kjersti Langseth VISMA
 Her kan du lese om hvordan å opprette et tilbud og benytte det for å lage prosjektplan og faktureringsplan i Visma Severa
Vis hele artikkelen
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (224)