avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Emil Lundsten
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 33 Visninger

Hvis du vil avslutte din Visma Sign-konto, gjør du følgende:

  1. Gå til innstillingene og bla til Slett brukerdata.
  2. Først fjern deg selv fra alle organisasjoner du har tilgang til.
  3. Slett alle dokumentene.
  4. Slett brukerkontoen din.

 

Visma Sign-tjenesten krever ikke løpende betalinger, du kan bare forlate tjenesten ubrukt uten å akkumulere driftskostnader. Hvis du bruker tjenesten som firma, vil du motta en faktura for den siste måneden av bruk ved månedskifte eller om det er færre enn 10 signaturer får du den ved årsskiftet.

 

Vi anbefaler at du laster ned alle dokumentene dine fra arkivet ditt før du avslutter Visma Sign-kontoen din, fordi den originale kopien av et elektronisk signert dokument er unikt med signaturdetaljer - ikke noe man kan ta en utskrift av.

Vær oppmerksom på at hvis du avslutter kontoen din, vil alle mapper, innstillinger, dokumenter etc. bli slettet. De vil ikke være tilgjengelige for deg hvis du bestemmer deg for å registrere deg for tjenesten igjen.

 

slett brukerdata.PNG

Bidragsytere