avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Ruben_Auren VISMA ‎29-07-2020 10:08 )
  • 0 Svar
  • 1 Liker
  • 274 Visninger

Firmaets innstillinger i Visma Sign

 

Innstillingene i Visma Sign for firma er tilgjengelig for alle med administratorrettigheter. Innstillingene er delt opp i 4 seksjoner, Informasjon om selskapet, brukere, invitasjoner og integrasjoner.

 

Informasjon om selskapet:

Øverst på denne fanen vil du se generell informasjon om selskapet ditt, for eksempel firmaets navn, adresse og e-fakturaadresse. Du kan endre firmafarge i menyfarge. Fargen vises blant annet i den øverste linjen i signaturvisningen. Skriv inn fargen i RGB-format. Se for eksempel denne siden for å finne riktig fargekode.

 

Du kan laste opp firmalogo ved å klikke på boksen under logo. Logoen må være en JPG-, PNG- eller GIF-bildefil og ikke mer enn en halv megabyte i størrelse. Logoen vises for signataren under signeringsprosessen. Etter å ha lagt til logo og farge, bør du sjekke at alt ser ut som du ønsker under signeringsprosessen. Noen ganger, for eksempel, skal en logo beskjæres eller en annen farge velges for å sikre at den blir tydelig.

 

Ved invitasjonsinnstillinger kan du spesifisere tillatte signaturtyper, og disse innstillingene avgjør om selskapet kan bruke både sterk autentisering og lyssignatur og hvilken innstilling som er en standard på firmaets konto.

 

Sist på denne fanen er invitasjonsmalene. Bedriftsadministratorer kan lage og tilpasse invitasjonsmaler for å øke hastigheten på prosessen med å sende invitasjonen.

 

Brukere

På brukerfanen finner du en liste over alle brukerne, samt alle brukergrupper som er opprettet for firmakontoen. Du kan legge til, redigere og slette nye brukere og brukergrupper. Brukergrupper kan her også tildeles mappetillatelser, slik at brukere tilknyttet forskjellige brukergrupper kun får skrive- og/eller leserettigheter til opprettede mapper i arkivet.

 

Invitasjoner

Du kan lage ferdige meldingsmaler og mottakergrupper. Med meldingsmaler kan du lage dine egne meldinger og bruke dem når du sender en invitasjon på både SMS og e-post. Når du sender en invitasjon, kan du også bruke mottakerlisten, med alle signatarene på listen lagt til automatisk som signatarer. Dette kan brukes til f.eks et styre eller andre grupper som ofte skal signere samme dokumenter slik at dere slipper å legge inn hver enkelt person hver gang. 

 

Integrasjoner

Bidragsytere