avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
(updated by Jakobkollandsrud ‎25-07-2019 10:21 )
Emil Lundsten
  • 0 Svar
  • 1 Liker
  • 116 Visninger

Hvis du ønsker å slette et dokument kan du logge inn og gå til arkivet.

Hvis dokumentet ikke er signert enda kan du klikke på Avbryt-knappen, noe som betyr at den inviterte personen ikke lenger kan signere dokumentet ved å følge linken som ble mottat.
Etter dette er gjort kan du velge Slett. Hvis invitasjonen allerede er signert, kan du klikke på Slett-knappen med en gang. Dette fører til at dokumentet forsvinner fra arkivet ditt, men det vil forbli i arkivet til noen andre som har signert det, og det vil fortsatt være lovlig gyldig. 

 

Emil.Gif.gif