avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Brukertips i Visma Sign

Sorter etter:
Sist oppdatert av Ruben_Auren VISMA ‎20-08-2019 09:26
Data lagres på servere lokalisert i Finland. Tilgang til disse serverne er hensiktsmessig begrenset. Vismas kundeservice og annet personell kan ikke se innholdet i dokumentene dine.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Partnersalg VISMA ‎19-07-2019 14:21
Når du legger til et dokument til signering i Visma Sign er det mulig å bruke drag & drop, i tillegg til knappen "Legg til dokumenter".   Man kan velge 1 eller flere dokumenter (filer) samtidig.   Merk at du må først velge "Nytt dokument".
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Ruben_Auren VISMA ‎17-07-2019 13:02
Åpne invitasjonsmappe Når du er inne i mappen Åpne invitasjoner, kan du se en liste over alle dokumentene som ikke er signert ennå. I bedriftsvisning ser du dokumentene i mappene som brukeren har visningsrettigheter til.   Du kan gjøre følgende i mappen Åpne invitasjoner: Du kan se den eldste og siste invitasjonen direkte under overskriften. Du kan klikke Send påminnelse for å minne inviterte personer om at de ikke har signert et dokument enda. Dette vil sende en påminnelse via e-post til alle som ikke har signert dokumentet i spørsmålet. Hvis innstillingen er at invitasjoner vil bli sendt i rekkefølge, vil bare signeren neste i køen få en påminnelse. Hvis du vil sende en påminnelse til bare én person, kan du åpne invitasjonen og velge Send påminnelsesknappen ved siden av personens navn. Vær oppmerksom på at hvis du bruker SMS-melding til å sende en invitasjon, blir den nye SMS-meldingen belastet. Du kan laste ned et dokument til din egen datamaskin i PDF-format ved å åpne dokumentet og velge Last ned. Når du åpner et dokument, kan du se detaljene til personen som opprettet dokumentet, og når invitasjonen ble sendt. Du kan se dokumentets status, samt signatørene og deres underskriftsdetaljer: Dokumentets status kan være: Ny - lagret, men ingen invitasjoner har blitt sendt Venter - invitasjoner har blitt sendt, men minst en signatur mangler. Signert - hver invitert person har signert Avlyst - signaturinvitasjon har blitt kansellert Invitasjonsstatusen til en enkelt signer kan være: Ny - en invitasjon er sendt, men den har ikke blitt åpnet ennå Åpnet - signatøren har åpnet invitasjonslinken, men har ikke signert ennå Signert - signeren har signert, invitasjonen kan ikke brukes lenger Utløpt - en midlertidig invitasjon er utløpt og kan ikke lenger signeres Avlyst - dokumentinvitasjoner har blitt kansellert og kan ikke signeres Du kan se et dokuments universelt unike identifikator (UUID), som til slutt også vises i underskriften av det signerte dokumentet. Dette vises til venstre for Send påminnelse-knappen. Du kan slette eller avbryte en invitasjon.
Vis hele artikkelen
av Ruben_Auren VISMA
Registrering av Visma Sign-tjeneste for privat bruk Du kan registrere Visma Sign-tjenesten gratis for privat bruk. Når du har registrert deg, kan du se dokumentene du har logget på i arkivet. Registrer deg for tjenesten på Visma Sign-nettsiden på https://vismasign.com/   Velg Logg inn Skriv inn dine opplysninger på registreringsskjemaet. Har din personlige bank-ID hendig, eller mobiltelefonen din hvis du bruker mobil-IDen din. Når du har oppgitt dine opplysninger, vil du motta en bekreftelses-epost. Hvis du ikke ser e-posten, kan du sjekke spammappen din. Klikk på lenken i meldingen. Etter identifikasjon og e-postbekreftelse er du klar til å bruke tjenesten.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edwin Myrvold-Sijtsma VISMA ‎15-07-2019 13:21
Med Visma Sign kan du eksportere data fra et webskjema, sånn at du kan bruke det til andre formål. Dermed slipper du å legge inn data på nytt. Du blir mer effektivt.   Et webskjema som er laget med Visma Sign kan du dele med andre per for eksempel e-post. Du kan bygge den inn i nettsiden din også. Kunden din legger inn informasjon du trenger og avslutter med elektronisk signering.   Et eksempel av et web skjema kan være en bilutleie avtale, hvor det trenges blant annet kontaktinformasjon, bilnummer og informasjon om type avtale.   Hvis du trenger samme data til andre systemer, kan du få det automatisk eksportert til en (webhook) server som du har satt opp. Formatet som brukes er JSON, en enkel tekstbasert standard som brukes for datautveksling. Derifra kan du få det importert i det du ønsker. Forutsetning: konfigurert webhook server Det må konfigureres en webhook server for å kunne motta data fra skjemaene. Relevant teknisk kunnskap er nødvendig for å kunne gjøre dette. Hvordan setter du det opp i Visma Sign? Steg 1 (Skjema) i veiviser: oppgi feltnavn Feltnavnet du ønsker å få eksportert kan du oppgi i feltet Navn i eksternt system. Den kommer frem hvis du klikker på rediger ikonet. Se eksempel av feltet Telefonnummer her nede. Hvis ingen navn oppgis, blir samme navn som i Visma Sign brukt, for eksempel: tekstlinje, e-post, osv.   Steg 2 (Kontakt) i veiviser: oppgi webhook server adresse I steg 2 av veiviseren legger du inn adressen (URL) til webhook serveren, som skal motta dataene.   Eksportert data Etter hver signert skjema sendes en fil som denne til webhook serveren:                               Merk: standard lagringstid er 30 dager for gjenoppretting
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edwin Myrvold-Sijtsma VISMA ‎05-07-2019 13:10
Visma Sign, vår løsning for elektronisk signering, passer perfekt til å signere alle typer dokumenter i din bedrift, og er mye enklere og mer effektivt enn å signere på papir. Dokumenter er signert via BankID, som både er trygt og sikkert. Visma Sign kan integreres med: Microsoft SharePoint SuperOffice Og Visma Sign er lett å integrere med andre nettjenester eller programvare. Les mer i Visma Sign API dokumentasjon eller ta kontakt med en Visma partner.
Vis hele artikkelen
av Edwin Myrvold-Sijtsma VISMA
Spørsmål   Hvordan få tilgang til signert dokument i Visma Sign?   Svar   Har du allerede en konto i Visma Sign? Da kan du gå til arkivet med en gang!     Er det første gangen du har signert med Visma Sign? Opprett en brukerkonto rett etter du har signert. Det er helt gratis. Alle fremtidige dokumenter du signerer i Visma Sign vil da ligge i arkivet ditt.   Har du signert med Visma Sign og ønsker å sende dokumenter til signering selv? I så fall må du huske å registrere deg med firma. Det kan du gjøre ved første registrering eller senere ved å gå til samme registreringsside.  
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips