Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
Sist oppdatert av Eirik Skorstad VISMA for 5 timer siden
Alle som benytter Visma Sign kan lage webskjemaer med juridisk bindende e-signaturer som inkluderer signeringfunksjonalitet.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Partnersalg VISMA for 5 timer siden
Det er mulig å endre e-post adresse i en åpen invitasjon så lenge status er Ny, det vil si dokumentet ikke er åpnet ennå. Det kan være behov for når for eksempel feil e-post adresse er brukt.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Eirik Skorstad VISMA for 6 timer siden
For spørsmål knyttet til integrasjoner / API, ta kontakt med  partners.sign@visma.com (kommunikasjon på engelsk).
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Eirik Skorstad VISMA for 6 timer siden
Ja, skjemaene kan lett skaleres til mindre skjermer, og kan både fylles ut og signeres på en mobil enhet. 
Vis hele artikkelen
av FilipW VISMA
Du kan lage mottakerlister som inneholder partier, du vil regelmessig sende dokumenter for å signere. Slike lister er gjort i bedriftens innstillinger, og krever administratorrettigheter. For eksempel kan styremedlemmer inkluderes på mottakerlisten for enkel signering av minutter.   Når du lager en invitasjon, velg en liste fra nedtrekksmenyen Last mottakergruppe, og signatørene blir lagt til signertabellen. Du kan endre, legge til og fjerne signere. Eventuelle endringer du har gjort under utarbeidelsen av invitasjonen, påvirker ikke mottakerlisten. Den endres alltid gjennom innstillingene.
Vis hele artikkelen
av FilipW VISMA
Hvis du allerede har en liste over e-postadressene til signatørene i en tekstfil eller lignende, kan du kopiere og lime inn det ved hjelp av Add multiple-valget. Du kan også skrive e-postadressene til signørene direkte i tekstboksen.   Når du velger Legg til inviterte, blir adressene plassert på separate rader i signertabellen.
Vis hele artikkelen
av FilipW VISMA
Alle selskaper som bruker Visma Sign-tjenesten, kan bruke tjenesten Visma Sign Form. Brukeren må være bruker av minst ett selskap for å opprette og modifisere elektroniske skjemaer. Det vil si at skjema funksjonene ikke er tilgjengelige av private brukere av Visma Sign.   Former er et lett-å-bruke redigeringsverktøyet, med funksjon som automatisk inneholder elektroniske signatur funksjoner. Det er ingen egen kostnad for å lage og publisere skjemaer. Vi tar ikke betalt for signaturer som en del av Visma Sign-tjenesten, med mindre signaturene brukes i fullførte skjemaer.   Eventuelle skjemaer du har opprettet, kan sendes som en kobling som skal fylles ut og signeres, eller innebygd i websiden din ved hjelp av iFrame. Eventuelle signerte skjemaer sendes til en e-postkonto du har valgt, og til signatørens e-postkonto som PDF-vedlegg. Eventuelle signerte skjemaer lagres også i Visma Sign-arkiv. Når du har logget på Visma Sign-online-tjenesten, går du til skjema editoren ved hjelp av koblingen Lag skjema eller en lenke som er sendt til deg.
Vis hele artikkelen
av FilipW VISMA
Fylling og signering av et skjema starter når den som signerer enten velger en skjemaforbindelse eller laster inn en nettside der et skjema er innebygd. Skjemaet er enkelt å fylle inn og signere også med en mobiltelefon eller en annen liten skjerm.   Fyll ut skjemafeltene. Alle obligatoriske felt er merket med stjerne (*).   Når du har fylt ut alle nødvendige felt, klikker du på Sign.   Velg autentiseringsmetode og autentiser deg selv.   Skjemaet er nå signert!       Alle signerte skjema lagres alltid i Visma Sign-tjenestearkivet. Du kan registrere deg som Visma Sign-bruker på https://sign.visma.net/en/register. Avhengig av innstillingene som er opprettet for skjemaet, kan skjemaet enten lastes ned rett etter at det er fylt ut eller sendt via e-post. Alt avhenger av innstillingene valgt av personen som opprettet skjemaet.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Thea Petrine Hammer VISMA ‎15-07-2019 10:33
Her ser du hvordan du kommer i gang med Visma Sign!
Vis hele artikkelen
av Dirkaft Saleem VISMA
Administrator i selskapet kan opprette egne meldingsmaler som blir sendt ut til underskriver.  For å legge til egne meldingsmaler for E-post og SMS gå til Innstillinger - Firma.    For å legge til ny E-postmal velg: Legg til en ny e-postmal. Fyll ut navn på malen og meldingen e-postmalen skal inneholde.  E-postmalen er tilgjengelig for alle brukere som sender ut invitasjoner, og eventuelle endringer du gjør på nye maler påvirker ikke eksisterende maler.    For å legge til ny SMS-mal velg: Legg til en ny SMS-mal. Fyll ut navn og meldingen SMS-malen skal inneholde. SMS-malen er tilgjengelig for alle brukere som sender ut invitasjoner, og eventuelle endringer du gjør på nye maler påvirker ikke eksisterende maler.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edwin Myrvold-Sijtsma VISMA ‎15-04-2019 19:28
    Gå til Innstillinger og velg Firma Merk : kun Administrator har tilgang til Firma innstillinger Scroll ned og gå til Integrasjoner Velg Legge til en ny integrasjon Velg SharePoint i nedtrekksliste og klikk på Velg Fyll inn Navn , URL , Brukernavn , Passord og Dokumentsti av mappen i Visma Sign du ønsker å aktivere (dvs dokumenter som blir lagret her, vil også lagres på SharePoint) Velg Lagre Kjør en Test Sjekk om integrasjonen Rapport resultat sier Ok og om dokumentet også ligger i riktig dokumentsti på SharePoint .
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Edwin Myrvold-Sijtsma VISMA ‎16-01-2019 20:42
Slik ser en enkel signering ut med Visma Sign   I lenken under finner du en video med en kort veiledning i Visma Sign   Veiledning i Visma Sign
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Terje Nøstdahl VISMA ‎17-12-2018 09:19
 Informasjon, samt priser, finner du her
Vis hele artikkelen
av Terje Nøstdahl VISMA
Det er ingen tilleggskostnader for å opprette webskjemaer (Visma Sign Forms). Dere blir fakturert per signerte webskjema (sammen med de andre Visma Sign-signaturene) og signeringene k oster det samme som en normal signering - 10 NOK. Se mer informasjon om pris her
Vis hele artikkelen
av Terje Nøstdahl VISMA
Dersom du ikke har det valget kan du gå inn på “Innstillinger” - Velg firma - scroll helt ned og godkjenn Visma Sign Forms under Serviceforbindelser:    
Vis hele artikkelen
av Terje Nøstdahl VISMA
Opprett en SPF-record til din egen e-mailserver. Dette vil tillate Visma Sign å sende meldinger fra firmaets e-post. Tillatelsen må settes på serveren: 185.20.137.231 / onnistuu.fi.   I tillegg til e-mail kan du bruke SMS-invitasjon også. Den kommer frem til mottakerne uavhengig av spam-filtrering.  
Vis hele artikkelen
av Terje Nøstdahl VISMA
Filstørrelsen kan ikke overstige 10 megabytes. Filen kan heller ikke være passordbeskyttet eller beskyttet med et tillatelses-passord (også kjent som et master password) .   Hvis PDF-filen har et innebygd vedlegg kan det hende at signeringen ikke lykkes. Det kan ikke være spesialtegn i filnavnet , og navnet kan ikke være lenger enn 255 tegn (inkludert filtype). Noen gratisprogrammer og gamle PDF-konverteringsprogrammer kan gjøre filformat ugyldig, da må man eks. kopiere innholdet til et office program (eks. word), og deretter lagre i PDF format.
Vis hele artikkelen
av Terje Nøstdahl VISMA
Kundedataene er lagret på servere i Finland, med begrenset adgang. Visma kundesenter, eller andre Visma-ansatte, kan ikke se innholdet i dine dokumenter.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Nyttige lenker
Mest brukte tags