avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎13-12-2018 11:29
    Alle som mottar abonnementfaktura i dag, vil ved neste faktura se en prisendring på deres abonnement. Denne prisøkningen følger Konsumprisindeksen.   Les mer om konsumprisindeksen her. (Se nederst i kolonnen "12 måneders endring (prosent)", i raden «Tjenester hvor arbeidskraft dominerer» i nedre høyre tabell).   Prisøkning pr 1. januar 2019 blir: 3%    Første faktura som vil bli fakturert med denne prisøkningen, faktureres for perioden Januar - Mars. Dette vil bli fakturert i starten av desember.   Prisjusteringen på fakturaen du mottar i desember vil gjelde fra 1/1 2019.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎13-12-2018 11:26
  Prisøkningen på faktura fra Visma Software følger Konsumprisindeksen.  Les mer om konsumprisindeksen her. (Se nederst i kolonnen "12 måneders endring (prosent)", i raden «Tjenester hvor arbeidskraft dominerer» i nedre høyre tabell).    Prisøkning pr 1. januar 2019 blir: 3%     Med vennlig hilsen, Visma Software AS  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎06-12-2018 13:18
Hva er ELMA? ELMA er et register der norske mottakere av elektronisk faktura er registrert. For å sende et dokument elektronisk gjennom PEPPOL, som stort sett er standard sendemåte i Norge, må mottakeren være registrert i ELMA for å motta dokumentet. For å se hvilke selskaper som er registrert i ELMA kan du søke her .   Hvordan melde deg inn i ELMA registeret slik at du kan motta elektronisk faktura? Dersom du ønsker å motta faktura elektronisk og bruker et av økonomisystemene Visma Business, Visma Global eller Visma Contracting, så trenger du en modul som heter Visma Document Center. Dersom du har dette, kan du motta elektronisk faktura ved å aktivere Visma.net Autoinvoice. Les på denne artikkelen hvordan du setter opp Autoinvoice . Du kan også få hjelp fra vårt Aktiveringsteam til å sette opp dette for deg ved å sende en mail til: aktivering@visma.com.   Hvordan melde deg ut av ELMA? Dersom du allerede er registrert i ELMA via Visma.net AutoInvoice og mottar faktura elektronisk, men ønsker å stoppe dette for å motta faktura på e-post eller per post, gjør du følgende: Logg deg på http://autoinvoice.visma.com . Brukernavnet er e-posten din. Husker du ikke passordet til din bruker, trykker du på «Forgot your password!” Klikk på "Innstillinger" Klikk på "Motta fakturaer" Fjern avhuket og klikk på "Oppdater" under ELMA-registrering Nå vil du motta fakturaer fra oss og andre på e-post eller per post neste gang. Hvis du er registrert i ELMA via et annet aksesspunkt enn Visma.net AutoInvoice, så må du kontakte det aksesspunktet for å melde deg ut av ELMA. Man må melde seg ut av ELMA fra ett aksesspunkt før man kan melde seg inn igjen via et annet.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎06-12-2018 13:16
Bindingstiden din er i henhold til kontrakten som ditt firma har signert med Visma eller din Visma partner. Men bindingstiden kan variere. Vi har derfor forklart de to vanligste kontraktene under:   De fleste er på en kontrakt hvor firma får faktura for en 12 måneders periode i januar.   Det betyr at bindingstiden strekker seg fra eks. 1.1 - 31.12.  Ønsker du å si opp løsningen må dette gjøres før 30 september før inneværende år. Det betyr at dersom du ikke ønsket å benytte systemet i 2019 må det være sendt inn en skriftlig oppsigelse til Visma (oppsigelse@visma.no ) innen 30 september 2018. Du skal ha fått en bekreftelse på oppsigelsen dersom den er sendt riktig og registrert.   Har du kjøpt en løsningen på abonnement, og får en kvartalsvis faktura er bindingstiden ett år fra signering og deretter hver tredje måned. Ønsker du å si opp løsningen er oppsigelsesfrist en måned før neste faktureringperiode. Eks: Ble systemet kjøpt 1 Februar 2018 er bindingstiden til 1 Februar 2019 (da vil dere ha mottatt 4 fakturaer for 3 måneder av gangen). For at denne avtalen kan avsluttes må den sies opp før først januar 2019.   Vi minner om at for korrekt bindingstid for ditt selskap, se din kontrakt med Visma.    Alle oppsigelser må sendes inn skriftlig til: oppsigelse@visma.no. Har du andre spørsmål relatert til bindingstid og oppsigelse ta kontakt med kundesenteret@visma.com.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Elin Hammerud VISMA ‎14-11-2018 15:14
I visse supportsaker vil det være tidsbesparende om Vismas supportpersonell kobler seg opp mot kundens maskin.Her finner du betingelsene for fjernsupport.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Hege Alvestad Lorck VISMA ‎06-09-2018 08:59
Vi i Visma ønsker at du, som bruker av våre løsninger, enkelt skal finne den informasjonen du trenger. Her finner du full oversikt over alt du måtte ha behov for.
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Får du feilmelding når du legger inn ny lisenskode i Visma Business?    Feilmeldingen kan for eksempel se slik ut:      Da må man gå inn i brukertabellen i systemet:     Gjør endringer på kolonnen Moduler pr. bruker slik at den samsvarer med lisens:   Nå skal feilmelding være borte.   Hvis feilmeldingen fortsatt ikke forsvinner, kontakt kundesenteret på tlf 09101 eller på kundesenteret@visma.com.   
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Denne meldingen kommer opp for å informere om at lisensen går ut om X antall dager.  Det vil si at dere ikke har en aktiv lisens, som oppdateres automatisk.   Du kan sjekke dette under "Vis og Lisensinformasjon". Se på dato for "Last Check Date":   Er denne datoen veldig gammel (mer enn 30 dager) så har ikke serveren klart å kontakte lisensserveren til Visma. Prøv å avslutte serverprosessen og starte systemet på nytt. Sjekk datoen igjen. Er den fortsatt gammel? Det kan hende dere har blokkert for RG_srv.exe for å motta inngående kall fra internett, eks brannmur.   Du må da få tilsendt ny aktiveringsnøkkel, som du må legge inn. Det samme gjelder hvis du kjører på en eldre versjon av systemet, da må man legge inn en (gammel)lisensfil. Slik ser det ut hvis dere har eldre versjon:   Send en henvendelse til kundesenteret@visma.no/ ring kundesenteret på 09101 dersom du trenger ny nøkkel/aktiveringskode eller har spørsmål til dette.     
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:33
En administrator hos din bedrift har opprettet en bruker til deg i Visma.net Expense, en løsning for reiseregning og utleggsrefusjon.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:33
Visma.net Expense er din nye løsning for å føre reiseregninger/utlegg.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:29
Vi har laget en kort video av hvordan du fører reiseregninger/utlegg i Visma.net Expense her
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:28
Sjekk med en i din bedrift som er administrator på Visma.net (lønningsansvarlig eller økonomiansvarlig), de har tilgang til å se hvilket brukernavn du er registrert med i Visma.net.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:28
Du har mottatt en epost med at noen har gitt deg tilgang til Visma.net. Her finner du en steg for steg veiledning på hvordan du aktiverer brukerkontoen din i Visma.net.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:27
Det kan være at dere har flere brukere i Visma.net enn hva som er lisensiert.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mina Røisland1 VISMA ‎24-04-2018 14:26
Her finner du forklaring på hvordan og hvor du kan få hjelp om du ikke får det til.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran VISMA ‎21-03-2018 13:43
Her finner du dine viktigste kontaktpunkter for generelle henvendelser og support.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Helga Marie Auran VISMA ‎21-02-2018 16:11
For å finne informasjon om support på din Visma løsning, må du klikke på support-ikon  inne på produktsiden i Visma Community.
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Alle bestillinger av tillegsbrukere som ble gjort etter 1.1.17 vil bli belastet på egen faktura med kode KON-ABO00. Det betyr at tillegsbestillingen blir belastet som et abonnement med 12 mnd. leie etter prisene dere finner her. Dette blir fakturert med 12 mnd. intervall som faktureres i januar hvert år i separat faktura. Se eksempel under:
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Hege Alvestad Lorck VISMA ‎12-01-2018 14:51
For at du skal komme godt i gang med din nye Visma løsning har vi laget brukertips som hjelper deg.
Vis hele artikkelen
av Mina Røisland1 VISMA
Grunnen til at du får samme produkt på flere linjer er at det kommer en egen linje for hver gang samme produkt bestilles. Det gjør at du kan skille de forskjellige bestillingene fra hverandre.    Se eksempelet nedenfor: Dette eksempelet viser at 1 ekstra klient har blitt bestilt 3 ganger på forskjellige tidspunkt (derav 3 linjer av antall 12 måneder).   
Vis hele artikkelen