avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan overføre feriedager til nytt år

05-09-2019 15:49 (Sist oppdatert 07-11-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 764 Visninger

Rutine ved nytt år:

  1. Legg inn standard feriedager i det nye året
  2. Finne ut hvilke ansatte som skal ha overført feriedager fra i fjor
  3. Endre feriedager for de aktuelle ansatte. Enten overføre fra i fjor eller justere antall feriedager

Når du skal legge inn standard feriedager i det nye året (her vist som år 2020) går du til Godkjenner | feriedager. Her velger du riktig år som det skal legges inn feriedager for året. Huk av for ansatt/-e og klikk på rullemeny.png for å få opp valget «Legg til feriedager.

år2020.png

 

Her ser du antall ansatte du har valgt, og du kan legge inn antall feriedager f.eks antall 25, og klikk på Legg til feriedager. De ansatte er da blitt oppdatert med 25 feriedager for det nye året året.

antall feriedager.png

 

Dersom du har ansatte som har igjen gjenstående feriedager fra i fjor, kan du se dette ved å velge fjoråret (her vist som år 2019), og se på saldoen i gjenstående feriedager på de ansatte.

feriedager.png

Hvis disse skal overføres til neste år så velger du året du ønsker å overføre de til. Marker valgte ansatte og trykk på rullemeny.png for så å velge Overfør feriesaldo fra i fjor. Da vil de vises under saldoen for overført fra i fjor kolonnen når du har valgt å vise feriedager i det nye året.

 

Husk at haken for Feriedager er oppdatert må stå på for at de ansatte skal få lov å registrere  feriedager for det året.

Bidragsytere