avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan sette opp SMS varsling for manglende registrering av timer

10-10-2019 12:47 (Sist oppdatert 11-10-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 356 Visninger

Dersom du ønsker at en ansatt skal få en påminnelse ved manglende registrering av timer, så må dette settes opp flere steder.

   1. Under Administrator | Klientinnstillinger | Moduler  kan du sjekke om modulen er aktivisert ved å se om det er haket av for "Aktiver sende SMS". Dersom det ikke er aktivisert, og du ønsker å benytte deg av denne modulen så kan vi hos Visma aktivisere den for deg. Modulen påløper ekstra kostnader med 1 kr pr sms som går ut av systemet.

klientinnstillinger.PNG.png

 

 

  1.  

 

 

   2. Sett så på varsling under Administrator | Firmainnstillinger og huk av for "Påminnelse".

påminnelse.pngDersom du ønsker å få kopi via E-post eller SMS, så kan du sette opp dette og velge kopi etter antall dager.

 

   3. For at ansatte skal motta varslingen så må dette settes under den ansatte via Timefangst | Påminnelse og velg "SMS".


sms.png

 

   4. Deretter må det settes på for avdelingsnivå under Administrator | Avdeling  og huke av for "påminnelse" på den(de) aktuelle avdelingen(e). Dersom du ser at det ikke er huket av for påminnelse, så trykk på den blå endre-etiketten helt til høyre på linjen og huk av for "Påminnelse" og Lagre.

avdeling påminnelse.png

 

 5. For at dette skal fungere må de ansatte som skal motta SMS varsling  ha en arbeidstidskalender. Hvordan du oppretter en arbeidstidskalender kan du lese om i denne artikkelen: https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-Tid/Slik-oppretter-du-arbeidstidskalender/ta-p/239...

 

Denne knyttes til denne ansatte og her får du en veiledning om hvordan dette gjøres: https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-Tid/Endre-eller-knytte-arbeidstidskalender-for-en-...

 

 

Bidragsytere