avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Frakt og betaling i Visma Webshop

04-12-2019 15:58 (Sist oppdatert 05-12-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 501 Visninger

Frakt og betaling er to viktige elementer som man må inkludere i en webshop for at kundene skal få gjennomført kjøpene sine, betale for de og få varene levert på en sikker måte. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan sette dette opp i din webshop.

 

Frakt

 

Du kan opprette forskjellige fraktmetoder fra Webshop – Fraktmetode. Og så Opprett leveringsmetode. Da får du opp dette vinduet

 

Frakt1.PNG

 

Her fyller du ut de forskjellige innstillingene du ønsker, som navn, frakt avgift, moms på frakten, og hvilken pris eller vekt intervall leveringen skal gjelde for. Husk at innstillingene du angir bare gjelder for den aktuelle fraktmetoden.

 

Frakt 2.PNG

 

Når du har fylt ut alle feltene klikker du på Lagre og tilbake. 

Vinduet Leveringsmetoder vil deretter åpnes på nytt og leveringsmetoden du opprettet vil være inkludert i listen.

 

Frakt3.PNG

 

Her kan du aktivere eller deaktivere ulike fraktmetoder, og endre rekkefølgen de skal vises for kunden. Den rekkefølgen frakt metodene vises i listen er den rekkefølgen de presenteres i kassen. Vil du fremheve en bestemt rekkefølge, kan du endre rekkefølge ved å dra og slippe de ulike fraktmetodene.

Betaling

For at kundene skal kunne gjennomføre betalingen av kjøpet på en sikker måte er det viktig at du har betalingsmetoder i din webshop. Du kan opprette betalingsmetoder ved å klikke på Webshop – Betalingsmetode. Klikk så på  Opprett ny betalingsmetode. Du får da opp dette vinduet: 

 

Betaling1.PNG

 

Du kan her enten opprette en egen betalingsmåte, eller bruke en av integrasjonen vi allerede har implementert. Både Nets og PayPal krever registrering på sine egne sider før du fyller ut informasjon du henter ut derfra her. Når du har fullt ut den nødvendige informasjonen klikker du Lagre og tilbake. Vinduet Betalingsmetoder vil deretter åpnes på nytt og betalingsmetoden du opprettet vil være inkludert i listen og aktivert for landet du valgte tidligere. 

 

Betaling2.PNG

 

Her kan du aktivere eller deaktivere ulike betalingsmetoder, og endre rekkefølgen de skal vises for kunden. Den rekkefølgen betalingsmetodene vises i listen er den rekkefølgen de presenteres i kassen. Vil du fremheve en bestemt rekkefølge, kan du endre rekkefølge ved å dra og slippe de ulike betalingsmetodene.

Aktuelt brukertips