Visma Website/Webshop
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Linn Østensen VISMA ‎28-08-2017 14:18 )
Visma Mamut AS
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 581 Visninger

Når du starter å jobbe med nettsiden din vil firmanavnet ditt komme opp som et tekstfelt øverst på siden. Denne kan du endre, enten om du ønsker et annet navn eller om du har en bildefil du ønsker å bruke som logo.

Du redigerer logoen ved å holde musepekeren over logoen og klikke på Rediger logo. Her kan du velge å ha enten tekst eller bilde.RedigereLogo.PNG

 

Om du ønsker at logoen skal være tekst, skriver du inn teksten du vil ha som logo og velger størrelse og plassering. Velger du tekst vil den få hovedfargen og fonttypen til temaet som er valgt under Website Tema. Ønsker du å endre f.eks. fargen kan dette gjøres under Website - Tema - Skrifttype og farge

Har du derimot en logo i form av en bildefil du ønsker å bruke, klikker du på Bilde, gi bildet ditt et bildenavn og klikk på opplastningsikonet for å laste opp et bilde du har lagret på din datamaskin.

Logo_Bilde.PNG

Ønsker du å lage din egen logo eller redigere en logo du allerede har, burde du bruke et bilderedigeringsverktøy som f.eks Pixlr eller Photoshop. Logoen vil se best ut med en bildebredde på 940 pixler. Høyden på bildet kan variere etter hva som passer i forhold til logoen din. Det er anbefalt at du velger å lagre bildefilen din i .PNG format for å få minst mulig støy i bildet. Som en huskeregel så bruker man .JPG på fotografier og .PNG på alt annet.

Bidragsytere