avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 357 Visninger

Du har mulighet til å velge mellom ulike layout på hver av sidene du har i webshopen. Størrelsen på de ulike elementene du setter inn vil tilpasses etter den side layouten du velger for den aktuelle siden. 

 

Klikker du på Sidelayout får du en oversikt over alle sidelayoutene du kan velge mellom. De er sortert mellom tre faner

  • Sidelayout uten sidemeny
  • Sidelayout med sidemeny 
  • Oppsett bunntekster 

 

 

Sidelayout 1.png

Ønsker du for eksempel store bilder eller en løpende tekst er den helt rene layouten 100 fin å bruke. 50-50 layouten er den som blir mest brukt, der du kan ha to like store kolonner ved siden av hverandre. Alternativet 100-50-50 er fin å ha til nettbutikker som f.eks vil vise en artikkelkategori øverst og så dele opp innholdet lengre ned på siden. Alternativene 25-75 og 75-25 er velegnet for å fremheve hovedinnholdet i en bred kolonne, samtidig som du får plass til lenker og annen tilhørende informasjon i den smale kolonnen 

 

Dersom du har opprettet en sidemeny i Sider - Sidemeny, og ønsker at denne skal være synlig på en side må du velge Sidelayout med sidemeny. Disse er fine å bruke til å for eksempel å legge til en innholdsfortegnelse eller annen informasjon som du vil skal vises likt på flere sider. Innholdet i den venstre kolonnen vises likt på alle sider der du har valgt en layout med sidemeny.

Sidelayout 2.png

 

 

Legger du til en bunntekst vil den vises på samme måte på alle sidene. Denne kan for eksempel brukes til å vise viktig informasjon som du vil at skal vises til alle kunder samme hvilken side de besøker. 

 

Sidelayout 3.png

PS! Husk at når du bytter sidelayout, kan rekkefølgen på de ulike tekst- og bilde-elementene endres. Du må da dra dem til ønsket posisjon i den aktuelle layouten.Bidragsytere