avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Brukertips i Visma Website og Webshop

Sorter etter:
Sist oppdatert av Kaj Sjursen Kleveland Community Manager ‎28-09-2020 15:47
Et domenenavn er din egen unike adresse på Internett, din digitale identitet. Les hvordan du legge opp ditt eget domene her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Fredrik Eskeland VISMA ‎10-06-2019 12:08
Med PayPal-integrasjon får du en velkjent og enkel betalingsløsning. Les mer om hvordan du setter opp dette her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Fredrik Eskeland VISMA ‎10-06-2019 10:30
Det er flere grunner til at et søk kommer høyere opp enn andre i en søkemotor som f.eks. Google. Her finner du flere råd i forhold til dette.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Fredrik Eskeland VISMA ‎10-06-2019 10:29
Les mer om hvordan du linker til et pdf-dokument på din nettside.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Fredrik Eskeland VISMA ‎10-06-2019 10:28
Google Analytics er et verktøy du kan bruke til å samle inn detaljert informasjon om trafikken på nettsiden din. Les mer om verktøyet her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Zuzanna Burkowicz MODERATOR ‎18-07-2019 15:05
Bli inspirert av andre, og få ideer til ditt eget nettsted!
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Zuzanna Burkowicz MODERATOR ‎18-07-2019 15:03
Visma Webshop og Webshop + kan integreres med Visma eAccounting, Visma Avendo Fakturering og Visma Avendo Økonomi. Les mer om dette her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Lisa Rognerud VISMA ‎17-08-2018 09:53
Forenkle visningen av dine produkter og gi nettbutikken din et mer profesjonelt utseende. Les mer om artikkelvarianter i Visma Webshop her.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎31-08-2017 13:41
Denne videoen tar utgangspunkt i Visma Website, men den er relevant for både Visma Webshop og Webshop +, og  viser deg hvordan du raskt og enkelt kommer i gang med å lage din nye nettside på 1-2-3
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Viktoriia Tkachenko MODERATOR ‎12-02-2020 08:31
  Ta en titt på denne filmen for å se hvor enkelt du kan komme i gang med Visma Webshop Pro :
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Linn Østensen VISMA ‎28-08-2017 14:18
En fin logo kan ha stor effekt på din nettsides/nettbutikks helhetsinntrykk. Denne artikkelen gir deg noen tips om hvordan du får logoen til å se best mulig ut.
Vis hele artikkelen
av Turi M Sorensen VISMA
  Ta en titt på denne filmen for å se hvor enkelt du kan komme i gang med Visma Webshop:
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mats Kvamme MODERATOR ‎04-12-2019 12:49
Har du behov for en nettside eller nettbutikk? Visma tilbyr fire forskjellige versjoner av Visma Website/Visma Webshop. I denne artikkelen skal vi gå gjennom de forskjellige versjonene, og forksjellene på Visma Website Free, Website, Webshop og Webshop Pro.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Kaj Sjursen Kleveland Community Manager ‎21-10-2019 12:11
I denne artikkelen skal vi gå igjennom hvordan du kan bruke innloggingsgrupper, kundekonto og hvordan du legger spesefikke priser til dine ulike innloggignsgrupper.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Fredrik Eskeland VISMA ‎02-11-2018 11:09
 Oppsett av Google Maps i Webshop/site:   Google har gjort store forandringer i håndteringen av Google Maps. Hver enkelt bruker må nå ha en egen unik Google Map API-nøkkel. På bakgrunn av dette ble Google Maps-elementer fjernet fra Website/shop mandag den 29.oktober 2018. Alle som ønsker å ta i bruk denne funksjonen er derfor nødt til å legge denne funksjonen til på nytt. Men nå kreves det fra Google at det registreres en konto hos dem for å få tildelt en personlig API-nøkkel.     I Visma Website/shop er det bare å legge til Google Maps funksjonen på nytt - klikke på rediger Google Maps - Legge til Google API-nøkkel. Her vil du finne en link til hvor du kan sette opp en API-key hos Google. Trykk HER for å bli sendt videre til google sin nettside for registering.        Oppsett av Google Api-key   1.  Bruk følgende link og bruk google sin “Quick guide” ved å trykke på “get started som på bilde nedenfor.     2.  Velg Maps og Places og trykk “continue”.     3.  Velg et eksisterende prosjekt eller opprett et nytt prosjekt.   4.  Så må man opprette betalingsinformasjon for sin Google konto.     5. Fullfør registreringen og få tildelt API-Key. Denne legges så inn i webshop/site og Google Maps vil igjen fungere som normalt.       
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎31-08-2017 13:48
Med varianthåndtering kan du legge inn flere varianter av en vare du selger. Du selger kanskje produkter i ulike farger og størrelser. Dette forenkler visningen av produktene og gir nettbutikken et mer profesjonelt utseende. Se denne videoen for hvordan du enkelt kan gjøre dette:
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Fredrik Eskeland VISMA ‎10-06-2019 10:15
Les hvordan du legger opp en Følg oss-knapp for Twitter i Visma Webshop.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mats Kvamme MODERATOR ‎03-01-2020 13:26
I Visma Webiste/Webshop har du mulighet til å legge til sider på din nettside, mens i Visma Webshop Pro har du i tillegg støtte for sidemenyer. I Denne artikkelen skal vi gå igjennom hvordan du gjør dette.
Vis hele artikkelen
av Mats Kvamme MODERATOR
Er du helt ny i Visma Webshop? I denne artikkelen skal vi gå igjennom noe av det som kan være lurt å ha på plass i din nettbutikk før du starter med salg av varer.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Mats Kvamme MODERATOR ‎28-09-2020 09:07
Adresser på internett kalles domener. En egen domeneadresse er en viktig del av firmaets identitet på Internett. Adressen du bestiller, blir den adressen som vises i webleseren, og som kunder skriver inn for å komme til siden din.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips