avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

A-melding avvist

22-02-2016 16:04 (Sist oppdatert 28-01-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 5387 Visninger

Ved bruk av Visma eAccounting Lønnslipp sender man A-melding til Altinn. Det kan være tilfeller der denne ikke blir godkjent, og dermed avvist. For å løse dette må man gjøre de endringene som kreves og sende A-meldingen på nytt.

Hvis A-meldingen blir avvist vil dette stå under Status som vist under. For å se flere detaljer må man klikke Åpne.

Pålogging til Altinn feilet

 

For å rette dette må du kontrollere opplysningene på Innstillinger -> Firmainnstillinger -> Bokføringsopplysninger -> Innstillinger Altinn mot det som er registrert i Altinn under Datasystemer (se evt. denne artikkelen).

Rapportering mangler. Inntektsmottaker har åpent arbeidsforhold

 

Ved henting av tilbakemelding på A-melding kan du få melding at denne er avvist. Når man klikker på Åpne for å se mer informasjon ser man melding "Opplysninger om arbeidsforhold mangler" på en eller flere av de ansatte. Den het tidligere "Rapportering mangler. Inntektsmottaker har åpent arbeidsforhold. Magnet Edag-108"Se denne artikkelen for mer info om feilmeldingen. 

Andre feil

 

En annen feil som kan komme er "Startdato for arbeidsforholdet er endret fra forrige rapportering. Forretningsregel: MAGNET_EDAG-110. Her må man sjekke at man bruker samme startdato på ansatte som man hadde i forrige lønnssystem.

 

Får du feil ved selve innsendingen, eller ved nedlasting av tilbakemelding, anbefaler vi å sjekke Altinns liste med feilkoder her. Om du ikke finner årsaken ber vi deg laste ned A-meldingsfilene fra Altinn før du kontakter oss.

Aktuelt brukertips