avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Kaj Sjursen Kleveland Community Manager ‎25-11-2019 13:49 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 3084 Visninger

Denne artikkelen beskriver hvordan du deaktiverer et samarbeid med regnskapsfører som bruker Visma Byrå. Etter å ha deaktivert kan du fortsette med Visma eAccounting på egen hånd eller aktivere samarbeid med en ny regnskapsfører.

1.  Gå til Vismaonline.no og velg firmaet det gjelder. 

2.  Klikk på Firmanavnet oppe til høyre og velg samarbeid i menyen.sammarbeide 1.PNG

3.  Klikk på blyanten til høyre for samarbeidet

sammabeide 2.PNG

4. Klikk på Avslutt samarbeid.

sammabeide 3.PNG

5. Velg det øverste alternativet. Dette medfører at samarbeidet med regnskapsføreren blir avsluttet, men du vil fortsatt ha tilgang til Visma eAccounting. Klikk på Avslutt samarbeid.

 Sammarbeide 4.PNG

 

NB!

Dersom din regnskapsfører har avsluttet samarbeidet for deg, og du ikke lenger har tilgang til programmet, betyr dette at din regnskapsfører valgte “Avslutt samarbeidet og deaktivere tjenesten”.

Om dette har skjedd vennligst ta kontakt med faktura- og lisensavdelingen, så hjelper vi deg med dette.

Kontaktinfo til Faktura- og lisensavdeling