Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Zuzanna Burkowicz MODERATOR ‎19-04-2019 12:20 )
Visma Mamut AS
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1691 Visninger

Denne artikkelen beskriver hvordan du deaktiverer et samarbeid med regnskapsfører som bruker Visma Byrå. Etter å ha deaktivert kan du fortsette med Visma eAccounting på egen hånd eller aktivere samarbeid med en ny regnskapsfører.

1.  Gå til Vismaonline.no og velg firmaet det gjelder. 

2.  Klikk på samarbeid.sammarbeide 1.PNG

3.  Klikk på blyanten til høyre for samarbeidet

sammabeide 2.PNG

4. Klikk på Avslutt samarbeid.

sammabeide 3.PNG

5. Velg det øverste alternativet. Dette medfører at samarbeidet med regnskapsføreren blir avsluttet, men du vil fortsatt ha tilgang til Visma eAccounting. Klikk på Avslutt samarbeid.

 Sammarbeide 4.PNG

 

NB!

Dersom din regnskapsfører har avsluttet samarbeidet for deg, og du ikke lenger har tilgang til programmet, betyr dette at din regnskapsfører valgte “Avslutt samarbeidet og deaktivere tjenesten”.

Om dette har skjedd vennligst ta kontakt med faktura- og lisensavdelingen, så hjelper vi deg med dette.

Kontaktinfo til Faktura- og lisensavdeling