Mine områder
Hjelp

Dele en autopay-avtale

12-03-2021 10:50 (Sist oppdatert 12-03-2021)
 • 0 Svar
 • 0 liker
 • 1120 Visninger

Nå er det mulig å dele en autopayavtale i Autopay.

Dette er spesielt interessant for firmaer som har forskjellige regnskapstjenester på ulike lisenser, f.eks regnskap på én lisens, mens lønn ligger på en annen lisens.

 

MERK: Denne fremgangsmåten gjelder ikke dersom du har en aktiv Bankintegrasjon i eAccounting som du vil koble mot lisensen i Payroll. Da må du ta kontakt med oss på support, så hjelper vi deg å koble avtalen mot begge lisensene.

 

Forutsetningen i dette brukertipset er at det er satt opp autopay-avtale på én av lisensene, i nedenstående eksempel på den lisensen der det føres regnskap. 

MERK: Vi anbefaler at hovedavtalen ligger på lisensen som har regnskapet. Dette da det er remitteringsdelen av avtalen som deles, ikke nedlastingsfilene (avregning, innbetaligsfiler, kontoutskrifter)

 

 1.  På den lisensen det skal kjøres lønn på, går man inn i Admin og aktiverer tjenesten AutoPay på det firmaet man ønsker autopay på. Man tildeler så korrekte brukerroller.
  Merk: Dette vil allerede være gjort i forbindelse med onboarding av Payroll for de aller fleste firmaer, men det kan være lurt å sjekke at det faktisk er gjort og at man har de riktige tilganger.
 2. På den aktive AutoPay-avtalen (den som er koblet mot regnskapet) går man i avtalelisten og trykker på + på den avtalen man ønsker å dele:
  1_2019-12-11 12_29_22-Window.png
 3. Skriv inn det organisasjonsnummer som skal dele avtalen (firmaets orgnummer):
  2_2019-12-11 12_31_43-Window.png
 4. Det kommer da opp valg som sier hvilken kontekst firmaet er valgbar i, klikk på denne og deretter lagre
 5. Den eksisterende AutoPay-avtalen blir nå tilgjengelig i Autopay for begge lisenser.

 

 

Bidragsytere