Mine områder
Hjelp

Hvordan endre faste transaksjoner

30-12-2021 15:59 (Sist oppdatert 30-12-2021)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 613 Visninger

Det er kommet nytt grensesnitt for endringer av faste transaksjoner. 

Når du åpner en fast transaksjon som du tidligere har opprettet må du ta stilling til om du vil avslutte, endre eller slette transaksjonen.


Screenshot (36).png

 

Du har følgende valg:

 

Sluttdater (avslutt) transaksjon)

Dersom den ansatte har hatt en fast transaksjon han ikke lenger skal ha, angir du sluttdato for transaksjonen her. Siden faste transaksjoner ofte er datosensitive er det viktig at du angir siste dato i måneden den ansatte ikke lenger skal ha transaksjonen, for å unngå at denne blir delberegnet.

 

Endre transaksjon

Hvis du har lagt inn en fast transaksjon med feil beløp eller feil startdato velger du endre transaksjon. Dette kan medføre endringer i tidligere kjøringer, eller at transaksjonen legges til i flere kjøringer, avhengig av hva du endrer.

Hvis du ønsker å endre beløpet på en fast transaksjon, f.eks. kantinetrekk skal du ikke bruke dette valget. Du må da avslutte transaksjonen, og legge til en ny transaksjon med det nye beløpet.

 

Slette transaksjon

Hvis du har lagt til en fast transaksjon på en ansatt, og i etterkant får beskjed om at den ansatte ikke skulle hatt denne transaksjonen, kan du slette den her. Alt som har vært innberettet/utbetalt/trukket på denne lønnsarten vil da bli tilbakeført i neste åpne lønnskjøring. 

Det er ikke mulig å angre om du sletter en transaksjon.

 

Relaterte brukertips

Stoppe fastlønn

Bidragsytere