avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan få med prosjekt på lønnskostnader til Visma eAccounting fra Payroll

09-06-2020 08:22 (Sist oppdatert 09-06-2020)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 635 Visninger

I integrasjonen mellom Visma eAccounting og Visma eAccounting Payroll får man overført Dimensjoner og kan bruke disse mot lønnskostnader. For å kunne benytte prosjekt på lønnskostnadene har vi laget et forslag til hvordan få det med, siden det ikke er et eget prosjektregister i eAccounting Payroll.

 

I Visma eAccounting har man under Dimensjoner mulighet for å sette opp tre grupper. Videre så har man i Visma eAccounting en egen dimensjon som ligger utenom disse tre gruppene, og det er Prosjekt. Pr nå så vil man ikke kunne bruke denne dimensjonen direkte mot lønnskostnader.

workaround_01.png

 

For å kunne bruke prosjekt som en dimensjon og bruke den mot lønnskostnader i Visma eAccounting Payroll så vil man måtte sette den opp som en Gruppe under Dimensjoner. Vi har her valgt å kalle den Prosjekt (Dim) slik at vi enkelt kan se at den er for gruppen dimensjoner.

workaround_02.png

 

Her setter man opp de aktive prosjekt som er aktuelle for bruk mot lønnskostnader.

Når dette er satt opp og synkronisert med Visma eAccounting Payroll så vil man kunne bruke disse aktivt i lønnskjøringen. Når man overfører regnskapsdata til Visma eAccounting etter en lønnskjøring så vil bilaget se slik ut når man går til Regnskap-Bilag.

workaround_03.png

 

Når man har utvidet aktuelle bilag så kan man klikke på Åpne. Her vil man så kunne gjøre endringer på Dimensjoner i Visma eAccounting. 

workaround_04.png

 

Tanken er da her at man får med seg hvilket prosjekt det gjelder fra Visma eAccounting Payroll basert på gruppen under Dimensjoner, her da kolonnen til høyre som heter Prosjekt (Dim). Videre så vil man så kunne i kolonnen Prosjekt knytte mot riktig prosjekt i forhold til hva som ligger i Visma eAccounting ved å bruke verdiene som er overført fra Visma eAccounting Payroll. Man kan også velge å eventuelt nulle ut verdien under Prosjekt (Dim) om ønskelig.
workaround_05.png

 

Når dette er gjort så kan man klikke på Lagre nede til høyre på bilaget. I Visma eAccounting vil da lønnskostnadene være knyttet mot Prosjekt slik at om du tar ut rapporter på de forskjellige prosjektene så vil dette fremkomme riktig.

 

 

Bidragsytere