Mine områder
Hjelp

Hvordan gi eAccounting Payroll support tilgang til ditt Visma.net miljø i en begrenset periode

25-01-2021 21:33 (Sist oppdatert 25-01-2021)
 • 0 Svar
 • 0 liker
 • 733 Visninger

I noen tilfeller har vi på support behov for tilgang til ditt Visma.net miljø for å kunne bistå deg med å løse en supportsak eller lignende. Du kan derfor gi en bestemt Visma konsulent tilgang i en begrenset periode. Når tilgangen utløper, mister supportkonsulenten automatisk tilgang til ditt Visma.net miljø. På denne måten slipper du å fjerne tilgangen igjen når saken er løst, og kan forsikre deg om at kun de du ønsker har tilgang til ditt Visma.net miljø.

 

 1. Gå til Admin - Brukerstøtte - Brukerstøtte, kontakter - Visma brukerstøtte, kontakter.
 2. I feltet Navn kan du søke etter navnet på Visma konsulenten som skal bistå deg i saken. E-postadressen til konsulenten du søker opp vil også vises, slik at du kan forsikre deg om at det kun er én konkret ansatt i Visma som får tilgang.
  MERK: E-postadressen skal alltid inneholde
  @Anonymous.com.

  brukerstøtte.png

  NB! ​Denne epost-adressen kan ikke brukes til å kontakte support. Mailer vil bli videresendt til korrekt mailadresse for support, og vil dermed kunne være et forsinkende ledd i prosessen. Trenger du å kontakte support, vennligst svar på eksisterende sak i supportpanel / via mail eller send ny mail til support for produktet du trenger bistand til.

 3. Klikk​ ​i feltet under Tilgangstype​ (på linjen med supportkonsulenten). Tilgangstypen Support​ vil da dukke opp. Det tildeles automatisk en sluttdato for tilgangen. Denne kan du overstyre dersom dette er ønskelig:
  ny 2.png

  Merk! Vi gjør det vi kan for at saken skal løses raskest mulig, men i noen tilfeller trenger vi mer tid. Vi anbefaler derfor at til-datoen settes en uke frem i tid slik at vi har tilstrekkelig tid til å undersøke saken, samt kommunisere med deg som partner / kunde i mellomtiden.  
 4. Klikk Lagre​ ​(nederst til høyre).
 5. Supportkonsulenten får mail med info om at hen har fått tilgang til rollen Programadministrator (Application Administrator) på kunden. Dette gjør at hen kan sette nødvendige roller på det aktuelle firmaet for å undersøke saken (f.eks Visma.net Payroll Administrator og/eller Expense Company Administrator).

  Merk! Når til-datoen for tilgangen er passert, vil supportkonsulenten miste tilgang til firmaet automatisk. Du kan også når som helst fjerne tilgangen om du ønsker ved å gå til samme menyvalg, søke opp konsulenten på nytt og klikke i feltet Tilgangstype slik at rollen «Support» fjernes.
Bidragsytere
Aktuelt brukertips