avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
( ‎17-09-2018 16:22 )
Bjørn Erik Dørre
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1551 Visninger

Dersom du ønsker å låse en periode du er ferdig med, går du på Innstillinger – Firmainnstillinger - Bokføringsopplysninger. 

Trykk på feltet Bokføring låst t.o.m, velg perioden du ønsker å låse, deretter trykk på Lagre.

Om du ønsker å føre et bilag på låst periode kan du gå tilbake å endre på dette. 

 

Bokføring låst t.o.m..png

 

Bidragsytere