avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan ta skjermbilde

13-07-2017 14:20 (Sist oppdatert 14-11-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 2578 Visninger

 I forbindelse med support vil det kunne være nyttig å ta skjermbilde av programmet (i nettleseren). Dette vil gjøre det enklere for oss å hjelpe deg. Skal du ta et et skjermbilde bør du følge noen enkle tips slik at resultatet blir best mulig.

 

Windows har et bra innebygd verktøy for å ta skjermbilder med navnet Utklippsverktøy/snippingtool. Trykk Ny her og dra over ønsket område for å ta bilde. Deretter trykk på Lagre knappen og lagre det et sted du finner igjen. Deretter send dette inn til support som steg 6 nedenfor. Eventuelt svar på en epost du har fått tilsendt fra saksbehandler.

 

For en lignende funksjon i macOS, kan du trykke [SHIFT] [CMND] [4], og dra for å markere det området av skjermen du vil ta bilde av. Hvis du vil flytte hele det valgte området, må du trykke og holde inne mellomromstasten mens du drar. Når du har sluppet knappen på musepekeren eller styreflaten, finner du skjermbildet på skrivebordet.

 

1. Maksimer først nettleseren slik at den dekker hele skjermen din.

2. På tastaturet, trykk [ALT] + [PRINT SCREEN] samtidig.

3. Åpne programmet Paint.

4. På tastaturet, trykk [CTRL] + [V] samtidig for å lime inn skjermbildet.

5. Lagre bildet. 

6. Send oss en epost på support.eaccounting.no@visma.com med beskrivelse av saken og bildet som vedlegg. Har du allerede en sak, svar på epost fra oss isteden. 

Aktuelt brukertips