avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Cecilie Bøhn MODERATOR ‎10-12-2019 15:20 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 2351 Visninger

Ønsker du en skreddersydd pakke for håndverkere kan du klikke her!

Meld deg på Gratis Webinar for håndverkere i dag!

 

Skal du utføre arbeid hos flere kunder er det ofte greit å kunne skille oppdrag gjennom prosjekt. I Visma eAccounting har du mulighet til å opprette et prosjekt på en kunde, enten om dette skal gjelde for en gitt periode eller fungere som et pågående prosjekt.

 

Steg for steg

1. Gå inn på Innstillinger – Firmainnstillinger – Bokføringsopplysninger og huk av for Bruk Prosjekt. Prosjekt vil da legge seg i undermenyen Regnskap. Ønsker du å få med prosjektnavnet på dine fakturaer kan du gå inn på Innstillinger – Firmainnstillinger – Andre Opplysninger og marker for Vis prosjekt på faktura nederst til høyre på siden.

 

2. For å opprette et prosjekt går du inn på Regnskap og Prosjekt i menyen på venstrehånd. Fanen Pågående prosjekt viser prosjekt under arbeid, mens fanen Alle prosjekt viser både prosjekt under arbeid samt prosjekt som har blitt avsluttet.

 

3. Velger du Nytt prosjekt øverst til høyre på siden vil du få opp følgende bilde:

 

Prosjket1.PNG

 

Feltene som er markert med en rød stjerne er felter som må fylles inn slik at du får lagret prosjektet. I kommentarfeltet har du mulighet til å fylle inn eventuelle tilleggnotater.

 

NB! For å få med prosjekt på en leverandørfaktura er det viktig å poengtere at kontoen som benyttes på fakturaen må være satt opp for å kunne benytte prosjekt. For å kunne se om kontoen du benytter er satt opp med tillatelse for prosjekt går du inn på Innstillinger – Kontoplan og søker opp din konto, deretter Rediger

 

Kontoplan1.PNG

 

Du vil også kunne skrive ut rapporter i Visma eAccounting basert på dine prosjekter via Regnskap - Rapporter. Utskriftformat som støttes er PDF og CSV.