avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Oversikt over kundefakturaer

12-06-2014 18:09 (Sist oppdatert 17-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 2482 Visninger

Under fakturaer inne i programmet finner du en oversikt over alle dine kundefakturaer. Her kan du også opprette en ny faktura.

Kundefakturaer i Visma eAccounting

Klikk på Salg og Fakturaer til venstre i menyen.

Denen viser tre forskjellige valg som gir en oversikt over alt som er registrert på salg av kunder. Benytt søkefeltet for å finne riktig bilag. Klikk i toppen av kolonnene for å sortere etter:

kundenr., bilagsnr., fakturanr., også videre.

 

Sorteringen er innstilt på dato dersom du ikke gjør endringer selv. Ved å merke en faktura i listen kan du enkelt åpne og se på det opprinnelige bilaget under Relaterte bilag:

 

Oversikt over kundefakturaer.PNG

 

Utkast

I denne oversikten ligger lagrede fakturautkast. Ved opprettelse av faktura kan du velge "Lagre utkast" fremfor å bokføre, og fakturaene vil legge seg her. Når en faktura er et utkast vil du kunne gjøre endringer og slette. Først når en faktura er bokført vil den få et fakturanummer (neste fakturanummer kan du kontrollere ved å gå inn på Innstillinger - Firmainnstillinger - Fakturaopplysninger).Lagre utkast.PNG

 

 

Ubetalte fakturaer

I denne oversikten vil du finne dine bokførte og ubetalte kundefakturaer. Fakturaer som er forfalt vil være markert med rødt. Her kan du registrere betalinger på fakturaer, skrive ut fakturaer på nytt og sende påminnelser/inkasso.

 

Alle fakturaer

Her ligger en oversikt over alle dine kundefakturaer. Her har du mulighet til å gjøre utvalg på fakturadato og status, i tillegg til sortering på kolonner.

 

For å kunne opprette en kundefaktura må du først registrere en kunde og en artikkel.

Se også Opprette kundefaktura.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips