Mine områder
Hjelp

Reiseregninger fra Expense til Payroll

29-08-2019 14:54
 • 0 Svar
 • 0 liker
 • 1806 Visninger

Reiser fra Expense overføres til den åpne lønnskjøringen i Payroll når de blir godkjent i Approval. Det er reisedatoen som bestemmer hvilken lønnskjøring som reisen overføres til.

Eksempler:

 • Reise registrert med reisedato i oktober
  -> blir overført til lønnskjøring i oktober. Dersom lønnskjøring for oktober er avsluttet, blir reisen overført til neste åpne lønnskjøring.
 • Reise registrert med reisedato i oktober, og utlegg i september
  -> blir overført til oktober lønnskjøringen, selv om lønnskjøringen for september er åpen. Reisedatoene “vinner” over dato på utlegg/kjøring.
 • Reise registrert med utlegg i september og oktober
  -> blir overført til lønnskjøringen i oktober, selv om lønnskjøringen for september er åpen. 

Feil / korrigeringer

Når en bruker oppretter en reise, sjekker systemet at det er knyttet lønnsarter til de typene som det er registrert på i reisen. Dersom en lønnsart mangler, vil det ikke være mulig for brukeren å sende reisen til godkjenning. Denne valideringen er lagt til for å forhindre at reiser blir godkjent med manglende lønnsarter, noe som kan føre til feil ved overføring til Payroll


Når en reise er godkjent i Approval, er det ikke mulig å gjøre endringer. Korrigeringer må derfor gjøres i Employees, ved å først og fremst sette på huken for Transaksjoner på lønnsarten(e) som brukes i Expense. På denne måten blir det mulig å registrere disse lønnsartene i Employees. 


Lønnsslipp

På lønnslippen i Payroll, vil reiseregningen(e) bli presentert med reiseregnings-ID og beskrivelse:

reiseregninger_til_payroll_01.png

 

Du kan selv bestemme hvordan lønnsarten fra Expense skal presenteres på lønnsslippen, ved å gå inn på lønnsarten i Payroll og fanen Visning. Her kan du f.eks. sette på huken for Vis fra- og tildatoer dersom du ønsker at reiseregningsdatoene skal vises på lønnsslippen:
reiseregninger_til_payroll_02.png

 

Status på reiseregningen fra Payroll

Når en reise blir utbetalt i Payroll, altså når reisen er i en lønnskjøring hvor betalingen blir bekreftet, så blir statusen på reisen oppdatert til Utbetalt i Expense:
reiseregninger_til_payroll_03.png

Bidragsytere
Aktuelt brukertips