avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Andre Hellesvik VISMA ‎16-06-2020 13:25 )
  • 7 Svar
  • 0 Liker
  • 5459 Visninger

Oppdatert med ny rutine fra April 2020.

 

Revisor kan få revisortilgang til Visma eAccounting av kunde eller regnskapsfører selv.

Tilgangen gir kun lesetilgang til Visma eAccounting.

 

Gi revisor tilgang via Visma Online

  1. Om du administrerer flere selskap sørg for at korrekt selskap er valgt øverst i høyre hjørne
  2. Klikk på Brukere øverst i høyre hjørne
  3. Klikk på Opprett bruker
  4. Fyll inn nødvendig epost og navn
  5. Velg brukerrolle Bruker
  6. Klikk på Opprett
  7. Du blir da tatt til en oversikt over alle brukere. Klikk på brukeren du nettopp opprettet
  8. Klikk på Innstillinger for revisor og marker Revisorrettigheter og velg Opprett
  9. Huk deretter av for Visma eAccounting og velg Lagre
  10. Revisor mottar automatisk en epost med mulighet for å logge seg inn
  11. Revisor markeres i listen som Revisor så det skal være enkelt å finne tilbake senere

Skulle du på et senere tidspunkt ønske å ta revisortilgangen er det mulig å gå tilbake til listen, klikke seg inn på brukeren og Deaktiver bruker.

 

Skjermbilde 2020-04-30 kl. 13.30.13.pngSkjermbilde 2020-04-30 kl. 13.30.24.pngSkjermbilde 2020-04-30 kl. 13.30.37.png

 

 

Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Kjempebra endelig, men at dette må admisitrese av VIsma og tar 1-2 virkedager blir veldig tungvint... burde være mulig for ods i Byrå og legge opp dette direkte.

Hei Hege.

 

Målet er å gjøre dette til selvbetjening slik at kunden kan gi denne tilgangen direkte, eventuelt du som regnskapsfører.

Har foreløpig ingen status på når utvikling kan ha dette klart. Enn så lenge må det gjøres av oss.

 

Med vennlig hilsen
André Hellesvik
Product Manager, Visma Mamut AS

CHAMPION *

Hva er best practice hvis revisoren allerede har en betalt lisens? Vil denne tilleggsbrukeren da automatsik bli erstattet av gratislisensen, eller må den gamle tilleggsbrukeren aktivt måtte sies opp?

Hei Ottar.

 

Når en revisor blir lagt opp, men eksisterer fra før som en fullverdig bruker så vil vi endre lisensen på revisoren.

Den gjenværende tilleggsbrukeren blir sagt opp, og kan brukes eventuelt av en annen bruker inntil utløpsdatoen.

Altså må kunden ikke aktivt si den opp sånn som vår rutine er i dag.

 

Med vennlig hilsen
André Hellesvik
Product Manager, Visma Mamut AS

CHAMPION *

Takk for oppklaring, det var gode nyheter (fikke ikke svar på dette på supporten i dag).

CONTRIBUTOR **
  1. Her er noen ekstra "step" som jeg tror vil gjøre deres "step by step" litt enklere å følge. 
  2. Om du administrerer flere selskap sørg for at korrekt selskap er valgt øverst i høyre hjørne
  3. Klikk på Brukere øverst i høyre hjørne
  4. Klikk på Opprett bruker
  5. Fyll inn nødvendig epost og navn
  6. Velg brukerrolle "Bruker"
  7. Klikk på Opprett
  8. Du blir da tatt til en oversikt over alle bruker. Klikk her på brukeren du nettopp opprett
  9. Klikk på Innstillinger for revisor og marker Revisorrettigheter 
  10. Huk deretter av for Visma eAccounting og velg Lagre 
  11. Revisor mottar automatisk en epost med mulighet for å logge seg inn
  12. Revisor markeres i listen som Revisor så det skal være enkelt å finne tilbake senere

Takk for det Bjørn-Toni.

Supert at du tok deg tid til å sende inn dette forslaget, som er oppdatert nå.

 

Med vennlig hilsen
André Hellesvik
Product Manager, Visma eAccounting AS