avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Skjule arbeidstidskoder for ansatte

23-08-2018 15:22 (Sist oppdatert 13-11-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 428 Visninger

Som standard har alle ansatte mulighet til å registrere alle arbeidstidskodene som finnes i lønnsystemet. Du kan velge å endre på dette om ønskelig, slik at noen eller alle ansatte kun får opp enkelte arbeidstidskoder ved registrering i Calendar.  

Sette opp arbeidstidsordning

Det første som må gjøres, er å sette opp regler for hvilke koder som skal vises og ikke. Det opprettes så mange arbeidstidsordninger du ønsker, men du kan kun knytte en arbeidstidsordning til hver ansatt.
 

Calendar - Innstillinger - Oppsett timekoder - Tidsavtale

Klikk på Legg til Tidsavtale for å legge til en ny regel for hvilke koder som skal vises og ikke. 

tidsavtale_01.png


Første gang du oppretter regler for arbeidstidskoder, må du velge alternativet Start med blank og trykke Lage. Dersom du skal opprette flere regler, kan du senere velge å kopiere den regelen du allerede har opprettet om ønskelig. 

tidsavtale_02.png

 

I boksen for Tilgjengelige koder for ansatt, på venstre side, ligger de arbeidstidskodene som er tilgjengelig for registrering nå. Marker de kodene du ikke ønsker skal kunne benyttes for registrering og klikk på pil mot høyre, slik at de havner i boksen for Ikke mulig for ansatt å registrere.

tidsavtale_03.png

 

Marker kodene du ønsker å skjule, og klikk på pilen som peker mot høyre. De markerte kodene legger seg da over i boksen  Ikke mulig for ansatt å registrere. Det er da disse kodene som blir skjult for den ansatte ved registrering i Calendar. 

velg koder2.png


Gi koden et navn, og Lagre når alle de ønskede kodene (de du vil skjule for den ansatte) ligger under  Ikke mulig for ansatt å registrere
tidsavtale_04.png

Knytte ansatte til en tidsavtale

Når du har opprettet tidsavtalen, må du definere hvilke ansatte som skal knyttes til hvilken regel. 

 

Calendar - Innstillinger - Innstillinger ansatt - Tidsavtale

tidsavtale_05.png

  

Klikk på den ansatte i listen og velg Endre

tidsavtale_06.png

  

Legg inn avtalen den ansatte skal knyttes til og lagre. 

tidsavtale_07.png

 


Administrator kan fortsatt registrere alle kodene i Calender på den ansatte. Den ansatte vil imidlertid kun se de kodene som er satt opp som Tilgjengelige koder for ansatt i tidsavtalen. 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips