avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
(updated by Kaj Sjursen Kleveland MODERATOR ‎25-11-2019 10:54 )
Emilie Røed
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 3932 Visninger

Kontroller dine firmaopplysninger i oppstartsveiviseren i Visma eAccounting og hent datene fra daTax.

Logg inn og bekreft dine firmaopplysninger

For å komme i gang med Visma eAccounting, gå til  www.vismaonline.no. Her må du logge inn med din epostadresse og det passordet du opprettet da du fikk aktiveringslink. Om du ikke har opprettet et passord tidligere, finn aktiveringsmailen i din innboks.

Dersom du har glemt passordet, gå til siden for glemt passord og du vil motta en aktiveringslink på epost som er gyldig i 24 timer.

Når du logger inn så kommer du til «Mine tjenester» og velger Visma eAccounting.

 

Oppstartsveiviser

1. Velkommen til Visma eAccounting 

 Her velger man at du skal registere din bedrift.  

 

1.JPG

2. Fortell oss om din bedrift

Søk etter bedriften din for å hente alle opplysninger fra Brønnøysundregistret, eller fyll ut alle feltene manuelt. Forsikre deg at informasjonen som er lagt inn stemmer.

 

2.JPG

 

3.Til hvilken konto skal kundene betale?

I dette vinduet skal du først velge den banken du benytter, deretter taste inn bankkontonummer som skal vises på faktura. Eventuelt endre hovedbokskonto for driftskontoen om det er ønskelig, men som standard benyttes konto 1920.

 3.JPG

 

4.Sett riktig nummerserie

Her skal du velge første faktura nummer på utgående faktura. Nummerserie for tilbud og ordre vil kun komme opp som alternativer dersom du har kjøpt denne tillegsmodulen. Denne informasjon vil du kunne endre frem til du oppretter din første faktura, tilbud eller ordre, det er opp til deg hvilken nummerserie du ønsker å benytte.

 

4.JPG

5.Regnskapinnstillinger

Dersom du starter opp å bruke Visma eAccounting i 2019, setter du dato for første regnskapsår fra 01.01.19-31.12.19. Vannligvis følger et regnskapsår kalenderåret, men om dere har et avvikende regnskapsår legger dere inn det regnskapsåret dere følger.

Deretter har dere muligheten til å legge inn mva-periode, dette er kun om dere er mva-pliktige ved oppstart. (Merk at informasjon om mva-periode kan endres i etterkant)

 5.JPG

 

 

Ready Sett GO!

Nå er alt klart for at du kan fakturere og føre regnskap i Visma eAccounting fremover. Det kan det være lurt å lage en bokmerke til programmet i din nettleser. På denne måten blir det enklere å logge seg rett inn i programmet neste gang.

 

Trenger du hjelp med overføring av data, eller en Kom i gang hjelp? 


Klikk her og velg Gratis overføring av kunde-, artikkel-, og leverandørregister så hjelper vi deg med hele overføringen. For Kom i gang hjelp klikk Visma eAccounting-Gratis Kom i gang hjelp.