avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Timeregistrering i Visma eAccounting Time

08-12-2020 13:32
 • 0 Svar
 • 0 Liker
 • 218 Visninger

Visma eAccounting Time er en tilleggsmodul for enklere håndtering av timer og utlegg. Du får alt i en løsning, sparer tid og har bedre kontroll over timer, prosjekter og ansatte. Når alt er godkjent, hentes tallene automatisk inn i regnskapet.

 

Timeregistrering

Du kan opprette ny timeregistrering per dag eller uke. Klikk på Ny timeregistrering på høyre side, slik at du får opp bildet som vist under;

 
 
 
 
 

Skjermbilde.JPG

Timeregistreringen kan opprettes med eller uten kunde, men inneholde en aktivitet og kan spesifiseres med informasjon om prosjekt. Fyll inn nødvendig informasjon og klikk “legg til”. 

 

Om du har hatt utgifter som skal refunderes, skal de registreres som utlegg. Gå til utleggsregistrering og velg “nytt utlegg” på høyre side. Da vil du få opp følgende bilde;

Skjermbilde2.JPG

  

 1. Legg inn dato
 2. Velg kunde (oppretter du en ny kunde her, vil den automatisk bli lagt til i Visma eAccounting). 
 3. Fyll ut detaljene om utlegget
 4. Klikk “lagre og opprett ny” / “Lagre” til slutt

 

Merk at de ulike typene for utleggskategori er forhåndsdefinert og kan ikke endres. Du kan også legge til ett eller flere vedlegg, men maks 20MB i størrelse og i følgende format;  JPEG, PNG, TIFF eller PDF.

 

 

Opprett og overfør fakturagrunnlag

Timeregistreringer og utlegg som er registrert kan enten overføres samlet, eller som ett enkelt fakturagrunnlag. Legg først inn dato i kolonnen “registrert til og med”. Velg en dag fram i tid, slik at du er sikker på at du får fram alt. 

 

Klikk på kunden i listen for å få fram dine alternativer, slik som i bildet under;

fakturagrunnlag1.JPG

Fakturagrunnlag2.JPG 

 

Ønsker du å redigere fakturagrunnlaget kan du velge “åpne”.  Fakturagrunnlag3.JPG

 

 1. Gjør ønsket justeringer
 2. Dersom arbeidet tid er forskjellig fra timene som skal fakturerers, bruk feltet Fakturerbare timerfor å spesifisere dem.
 3. Endrer du Fakturatimer, endres hele beløpet som skal faktureres
 4. Legg til tekst ved å klikke på snakkeboblen til høyre. Teksten som legges til vil bli synlig som tekstrad for artikkelen på faktura
 5. Klikk på pil-ikonet for å fjerne en registrering og lagre den for senere

 

Velger du Overfør fakturagrunnlag vil det overføres til Visma eAccounting og du kan fullføre fakturaen under Salg - kundefakturaer - utkast. 

Hvis flere fakturagrunnlag er inkludert i listen med de som ikke skal faktureres ennå, kan du angi status Overfør senere.


De Ikke koblede registreringene viser en liste med alle registreringer som ikke er linket til kunder. Fakturagrunnlag viser en liste med kunder med registrerte tidspunkter og utgifter som ennå ikke er overført. Fanen Overførte fakturagrunnlag viser alle tidligere behandlede fakturagrunnlag, sortert etter kunde og dato.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips