avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Turi M Sorensen VISMA ‎03-01-2020 08:48 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 173 Visninger

Visma Sign gir deg en mulighet til å signere kontrakter mellom din bedrift og kunder, leverandører eller andre samarbeidspartnere uten å sende dokumenter som må skrives ut, signeres på papir, scannes og sendes i retur. Uavhengig av størrelsen på din bedrift kan du enkelt og trygt sende dokumenter til signering elektronisk til mottakere. Det tar under 5 minutter å registrere seg, laste opp dokumentet og sende det til en mottaker elektronisk første gang. Du kan selv velge om du vil ha en sterk autentisering med BankID (mobil eller vanlig) eller svak autentisering med kun godkjenning i den mottatte forespørselen fra avsender.

 

En annen styrke er at du kan sende til land i Norden med sterk autentisering:Norge, Sverige, Finland og Danmark. Da brukes lokale varianter av BankID eller tilsvarende for å bekrefte identitet.


Med full oversikt og arkiv i Visma Sign, kan du se hvem som har signert og når de har gjort det. Du vil slippe alle diskusjoner om hva som ble akseptert når, og av hvem. Med en slik løsning sikrer du deg mot ekstraarbeid og unødvendig mye oppfølging av avtaler. 

Visma Sign er utrolig enkelt og intuitivt å komme i gang med, og du betaler kun for det du bruker. Ingen fast månedspris eller oppstartkostnad. 

 

For de mer avanserte brukerne finnes også funksjonalitet for å integrere Visma Sign med din hjemmeside, slik at du kan automatisere prosesser der potensielle kunder må godkjenne dokumenter og avtaler. 

 

Klikk her: Ja jeg vil gjerne vite mer og prøve Visma Sign!

 

Her er finner du en enkel opplæringsvideo om hvordan bruke løsningen: Opplæringsvideo

 

Behov for support eller andre spørsmål om Visma Sign? Send oss en e-post via denne mail adressen: support.sign.no@visma.com 

Bidragsytere