avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Visma eAccounting Skatt (ENK)

08-03-2021 14:16 (Sist oppdatert 18-03-2021)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1614 Visninger
Denne artikkelen er for deg som har et enkeltpersonforetak, om du har et AS kan du finne hjelp her.

 

Visma eAccounting Skatt er en modul til Visma eAccounting som forenkler innrapportering av skatteskjemane dine. Disse guidene gir deg en oversikt over hvordan du enkelt kan levere skatteskjemaer til Altinn.

 

Før du begynner med Visma eAccounting Skatt, anbefaler vi at du går igjennom vår artikkel som vil gi deg noen tips til et vellykket årsoppgjør. Du kan også besøke vår hjemmeside, hvor alt av tips og triks til årsoppgjøret er samlet.

 

For å aktivere modulen går du til Utvidelser i Visma eAccounting, der vil du finne den under navnet Visma eAccounting Skatt for ENK. 

 

Det er ikke alltid like lett å komme i gang med årsoppgjøret, for å lykkes med dette har vi delt inn denne reisen i ulike steg. Slik at du enkelt kan navigere deg til de stegene du trenger litt ekstra hjelp med.

 

Du kan lese litt om de ulike stegene nedenfor, trykk på linken for å lese mer.

 

Del 1: Startside og vedlikehold i Visma eAccounting Skatt

Før du begynner å jobbe med Visma eAccounting Skatt er det en fordel å gå igjennom to deler av programmet. I denne artikkelen går vi gjennom Startsiden og vedlikehold fanene i Visma eAccounting Skatt.

 

Del 2: Forbredelser til Skatteskjemaene og årsoppgjør 

Før du skal se over skatteskjemaene er det greit å se over regnskapet og annen informasjon først. I denne artikkelen skal vi gå igjennom de tre første underkategoriene under Årsoppgjør.

 

Del 3: Skatteskjemaer i Visma eAccounting Skatt

Under Årsoppgjør vil du finne fanen Skatteskjemaer, her vil du finne alle skatteskjemaer som er relevante for din bedrift. I denne artikkelen skal vi gå igjennom hvilke skjemaer som er tilgjengelig i Visma eAccounting Skatt og hva du kan gjøre med disse.

 

Del 4: Innsending til Altinn fra Visma eAccounting Skatt

Nå som du har vært gjennom skatteskjemaer og årsoppgjøret, kan vi fullføre denne prosessen ved å levere rapportene til Altinn. I denne artikkelen ser vi på hvordan du skal gå frem for å levere rapportene dine og siden du må ha en dataystemID på deg som person og ikke selskapet ditt, viser vi deg hvordan du kan opprette en datasystem ID.

 

Del 1
Aktuelt brukertips