avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Sorter etter:
I denne artikkelen kan du lese mer om hvordan du fører og innberetter elektronisk kommunikasjon i Visma eAccounting Lønnsslipp.
Vis hele artikkelen
I Skatteskjemaer for AS finner man skjemaet Avstemming av egenkapital (RF-1052). Her skal det spesifiseres endringen av EK mellom 1.1 og 31.12. Oppstår det differanse mellom post 150 i Avstemming av egenkapital (RF-1052) og post 9450 i Næringsoppgave 2 (RF-1167) kommer dette av at man ikke har fylt inn alle felt i skjemaet Avstemming av egenkapital korrekt.
Vis hele artikkelen
Denne artikkelen viser deg hvordan du eksporterer fakturajournal fra Visma eAccounting. Denne vil senere kunne importeres i regnskapsførers system.
Vis hele artikkelen
Visma eAccounting er et nettbasert fakturerings- og regnskapsprogram. Du kommer lett i gang med programmet ved at du først registrerer deg på våre hjemmesider og så kjøper tjenesten. Du vil deretter motta innlogging på e-post. Gå så til www.vismaonline.no og logg deg inn. Før du kan starte å bruke eAccounting, må du godkjenne lisensavtalen. Her kan du lese lisensavtalen for eAccounting.
Vis hele artikkelen
Nye kunder har bokføringsforslag for lønn som standard. Hvis du er eksisterende kunde og ikke har dette, kan du opprette det som beskrevet her.
Vis hele artikkelen
Dersom du har byttet bank og ikke finner denne i listen så må du sende oss en e-post til support@vismaavendo.no med ditt kundenummer, fullstendig navn på bank og bankens BIC/Swift-kode. Vi oppretter da denne banken som et mulig valg, gir deg beskjed når dette er klart, og du kan så velge denne banken når du registrerer din driftskonto i programmet.
Vis hele artikkelen
Dette kan man gjøre inne på Innstillinger – Firmainnstillinger – Øvrige Innstillinger under Standardtekster e-post. Legg inn teksten du ønsker og trykk på Lagre. Hvis du trykker der det står Vis Utenlandsk tekst, så kan du også legge inn standardtekster på e-post som blir sendt til andre land enn Norge.
Vis hele artikkelen
Hvis du ønsker å låse en periode du er ferdig med, så du ikke ved en feiltakelse kan lagre flere bilag i denne perioden, så gjør du dette inne på Innstillinger – Firmainnstillinger. Under Bilagsinnstillinger finner du feltet Bokføring låst t.o.m. Velg perioden du ønsker å låse programmet til og med, og trykk så på Lagre.
Vis hele artikkelen
Disse vil du finne under Salg – Webshop ordre. De vil ligge her frem til du behandler dem videre, ved å enten trykke på Åpne for å skrive den ut, eller Slett for å fjerne den.
Vis hele artikkelen
 Denne vidoen viser hvordan du registrerer kostnader med private midler i Visma eAccounting. NB: gjelder for AS. For ENK skal du bruke konto 2060.   
Vis hele artikkelen
 Lær deg hvordan du krediterer inne i programmet og se hvordan man kjeder en faktura
Vis hele artikkelen
Lurer du for eksempel på om en lønnsart inngår i grunnlag for arbeidsgiveravgift, eller hvilken konto den bokføres på i regnskapet? Denne artikkelen gir en oversikt. Nederst vises også info om hvordan arbeidsgiveravgift, forskuddstrekk og feriepenger bokføres (som standard).
Vis hele artikkelen
Ved bruk av Visma eAccounting Lønnslipp sender man A-melding til Altinn. Det kan være tilfeller der denne ikke blir godkjent, og dermed avvist. For å løse dette må man gjøre de endringene som kreves og sende A-meldingen på nytt.
Vis hele artikkelen
Hvis man feilaktig har bokført betaling på en faktura er det mulig å angre betalingen.
Vis hele artikkelen
Man kan oppleve å bli videresendt til Visma.net ved bruk av Visma eAccounting. Denne artikkelen gir oversikt over hvordan du løser dette.
Vis hele artikkelen
Les hvordan du kan registrere inngående saldo på ansatte ved hjelp av vanlige lønnsslipper.
Vis hele artikkelen
Denne artikkelen gir deg nyttig info om feriepenger, og hvordan dette håndteres i Visma eAccounting Lønnslipp.
Vis hele artikkelen
Denne artikkelen viser deg hvordan du masseoppdaterer registre i Visma eAcccounting. Dette gjøres ved å eksportere det nåværende registeret som en fil, endre filen, og deretter importere den endrede filen.
Vis hele artikkelen
Her kan du lese mer om hvilke muligheter budsjett i Visma Økonomioversikt gir deg.
Vis hele artikkelen
Det er enkelt å bytte til Visma eAccounting Faktura. Se mer info om hva du bør tenke på i forbindelse med overgangen.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips