avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Brukertips i Visma eAccounting Payroll og Expense

Sorter etter:
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎16-04-2020 10:51
Ved beregning av overtid bruker Visma.net Payroll som standard satsen Grunnlag overtid på den ansatte under fanen Stilling i Employees .  Det er nå mulig å differensiere på satsene slik at du kan bruke en annen sats for beregning av overtid i Employees. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎26-03-2020 12:26
En permittering er ikke det samme som oppsigelse eller permisjon. En permittering er et midlertidig opphør av arbeidsforholdet, men slik at den permitterte arbeidstakeren fortsatt er ansatt i bedriften. Som utgangspunkt har den ansatte rett og plikt til å vende tilbake til arbeidet når permitteringen opphører. De nye reglene gjelder permitteringer som har oppstart etter 1.1.201.9  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎25-03-2020 15:03
For at ansatte skal få tilgang til Visma.net tjenestene må det lages en bruker for hver ansatt. Når dette er gjort, vil den ansatte få tilgang til Calendar, Expense og Payslip. 
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎25-03-2020 14:59
Om du ikke får endret brukernavnet ditt via Mine opplysninger fordi systemet sier at epostadressen du vil endre til allerede er i bruk, så trenger du en ny epost-adresse for å bekrefte endringen.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎25-03-2020 14:57
Inne i Visma.net Employees er det mulig å legge inn en e-post adresse på en ansatt, og så opprette en bruker med denne e-postadressen. Dersom det viser seg at denne e-postaddressen er feil, har det tidligere ikke vært mulig å rette det uten å lage en sak til support. I siste versjon av Visma.net Employees kan administrator nå rette dette selv.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎20-03-2020 07:44
Det er strenge regler for å unngå beskatning av firmabil. Men, hvis ordningen med firmabil avsluttes og den ansatte leverer fra seg bilen og nøklene, vil det det etter vårt syn ikke foreligge grunnlag for beskatning.
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Turi M Sorensen VISMA ‎17-03-2020 20:30
For å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å opprettholde nødvendige helse- og omsorgstjenester har Helsedirektoratet besluttet en rekke tiltak som gjelder fra og med torsdag 12. mars kl. 1800. Blant disse er beslutningen om stenging av skoler og barnehager.
Vis hele artikkelen
av Aleksander Nunes-Xavier VISMA
For at dine ansatte skal få tilgang til lønnsslipper, bruke kalenderen og Visma.net Expense må de opprettes som brukere.   Se video av fremgangsmåten her:  
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips