avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

APReleaseChecks - Du har ikke nok rettigheter til APReleaseChecks - Visma.net ERP

08-05-2018 14:40 (Sist oppdatert 22-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 691 Visninger

Scenario: Du står på Behandle betalinger og klikker Betal faktura. Det kommer en feilmelding: Du har ikke nok rettigheter til APReleaseChecks. 

 

APR 1.png

 

Feilmeldingen kommer av at betalingsmetoden som brukes (i dette tilfelle 1) ikke er satt til å opprette samlebetalinger. Dette resulterer i at betalingene blir opprettet, men ikke som del av en samlebetaling, og vil derfor ikke bli betalt via Autopay. For å rette opp dette: 

 

1. Gå Leverandørreskontro - Arbeidsområde - Registrering - Betalinger.  Start med å hente opp den siste betalingen som er opprettet ved å klikke på >I. Klikk slett (søppelkasse-ikonet). Gjenta dette med den nest siste ved å klikke >I på nytt, og deretter den nest nest siste osv. til du har slettet alle betalingene som ble opprettet når Betal faktura ble klikket på. Tips: alle disse har status Balansert.

 

APR 2.png

 

 2. Gå til Bankstyring - Konfigurasjon - Innstillinger - Betalingsmetoder og velg betalingsmetoden som ble brukt (f.eks 1). Gå deretter til fanen Innstillinger for bruk i Leverandørreskontro. Huk av for Opprett samlebetaling og lagre. 

 

APR 3.png

 

3. Gå til Leverandørreskontro - Behandling - Betalingsbehandling - Behandle betalinger og opprett betalingene på nytt. Nå blir de opprettet som del av en samlebetaling og blir betalt via Autopay (forutsatt at dette er aktivert). 

Aktuelt brukertips