avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

E-post i Visma.net ERP

12-01-2016 19:24 (Sist oppdatert 11-08-2020)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1298 Visninger

Det er mulig å sende epost direkte fra Visma.net ERP. Dette kan brukes til utsending av salgsordre f.eks. Denne artikkelen beskriver anbefalt oppsett for epost. Merk: når det gjelder fakturaer anbefaler vi å sende alle disse til Autoinvoice, ref. denne artikkelen

 

1. Gå til System - Innstillinger - Systemets epostkontoer.

2. I feltet E-postkontonr, velg Default Email. 

 

epost.png

 

Default Email er en standard epost-konto som er satt opp mot Vismas mailserver. Avsender-adressen på denne er MailFrom@visma.net.

Denne epost-adressen vil vises som avsender på utgående epost, men det er mulig å endre navnet som vises, f.eks til bedriftens navn. For å gjøre dette:

 

3. Klikk Kopier

4. Klikk

 

kopier epost.png

 

 5. Legg inn firmaets navn i feltet E-postkontonr. Dette vil vises som avsender på e-poster som sendes ut og identifisere firmaet, selv om epostadressen er MailFrom@visma.net. 

 

6. Legg inn firmaets epostadresse i feltet Svaradresse (hvis det ikke er fylt ut fra før). Hvis kunden svarer på e-posten som sendes ut, vil e-posten komme hit. 

 

ny epost.png

 

7. Klikk Lim inn (valget under Kopier). Dette gjør at resten av feltene fylles ut lik den standard epost-kontoen inkl. feltet E-postadresse (blir fylt ut med MailFrom@visma.net). Merk: Ikke endre feltet E-postadresse til firmaets adresse, ref. artikkel

 

8. Lagre. 

 

Hvis det er viktig å bruke firmaets egen epost-adresse som avsender-adresse må det opprettes en ny e-postkonto.

 

Skriv inn navnet til firmaet i feltet E-postkontonr og epostadressen i feltet E-postadresse og Svaradresse. Fyll deretter inn serverinfo, påloggingsinformasjon etc. Dette får du fra epost-leverandøren din. 

Aktuelt brukertips