avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Grunnkurs Visma.net ERP

03-06-2020 12:16 (Sist oppdatert 03-03-2021)
  • 2 Svar
  • 1 Liker
  • 4823 Visninger

Visma tilbyr online grunnkurs i Visma.net ERP (både Finans og Logistikk). Kursene anbefales alle nye brukere, men er også nyttig for eksisterende brukere. I forbindelse med disse har vi laget kursdokumentasjon. Disse er ikke ment som fullstendige oppslagsverk, men viser de vanligste prosesser og funksjoner i systemet. 

 

For fullt utbytte av materialet anbefaler vi å se kursene. Dette er inkludert i ditt abonnement!  Merk at kursene er delt inn i korte videoer, og man trenger derfor ikke se hele kurset på en gang. 

 

Visma.net Financials - Grunnkurs (online)

Visma.net Logistics - Grunnkurs (online)

 

kurs.png

 

Kommentarer
Viking54
CONTRIBUTOR ***
av Viking54

Dette var ikke værst. Men dette og mer dokumentasjon burde jo følge med når man kjøper et nytt system. Kjøper man en stavmixer følger det med manual på 6 språk om alt man kan og ikke kan gjøre med produktet. Kjøper man et Vismaprodukt må man gå kurs eller søke dyre råd hos konsulent/forbruker for å bruke varen. Underlig. Visma forsøkte seg med dette på Huldt Og Lillevik også men her ble det nok for mange protester for her kom dokumentasjonen tilbake. 

Men dette var absolutt et fremskritt og ser frem til at også annen dokumentasjon blir lagt ut for allmenn tilgang.

 

av Edvard Berntzen

Hei @Viking54

 

Jeg skjønner at du ikke er fornøyd med dokumentasjonen i systemet per nå. Vi jobber konkret med å forbedre denne. Fremover vil brukere få dokumentasjon på norsk inne i selve programmet! Vi ser fram til å gi dere en bedre opplevelse av dette!

 

Mvh.
Edvard Berntzen
Visma.net ERP support

Bidragsytere
Aktuelt brukertips