avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Edvard Berntzen VISMA ‎13-02-2020 13:47 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 673 Visninger

Koble innkjøpsordre

 

Feltet Legg til innkjøpsordreInngående faktura (AP301000) er kun mulig å bruke for Ikke-lagerførte varer. Dette fordi fakturering kun er mulig etter at et varemottak er laget og oppdatert. 

Ikke-lagerførte varer har vi ikke varemottak på og valget kan derfor bare brukes for innkjøpsordrer med bare ikke-lagerførte varer. Har man lagervarer på innkjøpsordren (og mottaket) må man velge Legg til varemottak eller Legg til varemottakslinje

 

 

Legg til innkjøpsordre på Inngående faktura.png

Koble varemottak

 

Med utgangspunkt i en bestilling oppretter du varemottak når varene ankommer lageret. Fra varemottaket kan du opprette inngående faktura. Dette er fremgangsmåten mange har benyttet tidligere.

 

I dag mottar mange den inngående fakturaen elektronisk slik at den blir opprettet uten at den er koblet til varemottaket. Ønsker du å koble fakturaen til det varemottaket som var grunnlaget for denne fakturaen kan du gjøre det ved å velge knappen Legg til varemottak som vises i bildet over.

 

Hvis fakturaen bare gjelder en eller flere linjer på varemottaket kan du bruke knappen Legg til varemottakslinje. Her kan du velge hvilke varemottakslinjer som kobles. 

 

Merk: du får kun opp varemottak registrert i samme valuta som fakturaen.