Mine områder
Hjelp

Søk på Community fra Visma.net ERP

10-06-2020 21:03 (Sist oppdatert 11-06-2020)
  • 0 Svar
  • 2 liker
  • 796 Visninger

Inne i Visma.net ERP finnes et hjelpesenter. Dette er tilgjengelig ved å klikke på spørsmålstegnet øverst til høyre.

 

help centre.png

 

Hjelpesenteret kan brukes til å kontakte support, men det er gode muligheter for at svaret du leter etter allerede finnes i Community. Integrasjonen med Community gjør det nå mulig å gjøre et kjapt søk i Community direkte fra programmet, enten du har et konkret problem, eller bare ønsker å finne relevant innhold til din situasjon. 

 

For å søke skriver man bare inn et ord eller frase i søkefeltet, f.eks "kopiere faktura", og klikker på forstørrelsesglaset. Søket bruker smart teknologi for å vise relevante treff fra Community. 

 

kopiere faktura.png

 

Søkeresultatet viser innholdet sortert etter relevans. Teksten under overskriften viser hvor i teksten søkeordene finnes. Merk at disse også kan være relaterte ord, f.eks kundefaktura. Søket tar også hensyn til ulike former av ordet. Bruker du ordet "faktura" vil du også få opp treff på "fakturaer" og "fakturaen" f.eks. 

 

Går du inn på søketreffet vil du se innholdet fra Community, også bilder. Hvis du ønsker å se innholdet på Community (og større bilder) kan du klikke på link-knappen. Dette åpner innholdet i Community. 

 

link community.png

 

Søket bruker 3 ulike kilder fra Community: Brukertips, Diskusjon og Nyheter (kun Kjente feil). Klikker du på Filter kan du filtrere. Som standard vises alle kildene hvor søket finner treff. Ønsker du å begrense søket til f.eks bare Brukertips, fjerner du haken for Diskusjon og Nyheter slik at bare Brukertips står igjen. 

 

filtrering.png

 

Vi anbefaler generelt å vurdere alle kildene for å finne det du leter etter. Det kan godt være noen har spurt om det samme (eller lignende) i diskusjonsforumet for eksempel. Det kan også være at problemet du opplever er forårsaket av en Kjent feil vi har publisert.

 

Merk: alle kilder fra Community vises med samme ikon. Treff fra Diskusjon skiller seg riktignok ut ved å ha form som et spørsmål, og flere poster (spørsmål og svar). I eksemplet under ser vi at brukeren har postet et spørsmål, og under streken har noen postet et svar. 

 

 

help centre integrasjon 3.png

 

Merk: visse ord, f.eks Autopay kan gi treff fra andre kilder enn Community. Dette er fordi vi også har en engelsk hjelp i programmet (med navn Brukertips), samt en seksjon kalt Kom i gang og videoer fra Youtube. Innholdet herfra er altså på engelsk. 

 

engelsk innhold.png

 

Til info jobber vi med å tilby norsk dokumentasjon inne i selve programmet. Søk i Community blir altså et supplement til dette. 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"