avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Mina Røisland1
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 822 Visninger

Vi ser at det er mye spørsmål til den mailen som automatisk sendes ut fra systemet når du som lønningsansvarlig oppretter brukere sammen med din Visma Partner. Vi har laget en mail mal som vi ønsker at du sender ut til dine ansatte før du oppretter deres brukere i Visma.net Expense. Denne mail malen er laget som et forsøk for å enklere forklare for dine ansatte hva Visma.net Expense er og hvordan de enkelt kan komme i gang.  Mail malen er laget slik at du kun trenger å kopiere og lime inn teksten under i din egen email og sende den ut til alle ansatte som skal i gang med Expense. 

Du kan også tilpasse e-posten som sendes bruker fra Visma.net, fremgangsmåte finner du her.

 

 

Emnefelt: Vi skal i gang med et nytt reiseregning- og utlegg system

 

Hei!

 

Vi skal nå starte å bruke vårt nye reiseregning- og utleggsystem Visma.net Expense. Løsningen vil gjøre det enklere og mer effektivt for alle våre ansatte å føre sine utlegg og reiseregninger.

 

Du vil straks motta en e-post fra Visma hvor du får beskjed om at du har fått en bruker til Visma.net Expense. Her får du oppgitt informasjon om hvordan du aktiverer din Visma.net bruker. Logg deg inn i Visma.net og last ned Appen “Attach” på mobilen din så er du i gang!

 

Brukertips for å komme i gang med løsningen:

Klikk på denne linken for å få all info du trenger for å komme i gang med systemet og for å få enkle brukertips og guider. Jeg anbefaler deg å abonnere på denne siden i Visma Community, dette gjør du ved å klikke på de tre prikkene øverst og velge “Abonner” slik at du enkelt finner tilbake til siden.

 

Hilsen,

 

Lønningsansvarlig X